A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) csütörtöki küldöttgyűlésén új elnök és elnökség került a szervezet élére. A részvevők Boda Gergelyt választották meg a leköszönő elnök, Bántó Norbert helyére.
Tisztújító küldöttgyűlést szervezett a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) november 6-án, csütörtökön. Az elnökség felhívására a tisztújításon 24 tag-, partner- és társult szervezet képviselője jelent meg, akik a gyűlés első részében meghallgatták Bántó Norbert leköszönő elnök, illetve a többi jelenlévő elnökségi tag tevékenységi beszámolóját is.

Bántó Norbert arról biztosította a megjelenteket, hogy a továbbiakban is támogatni és segíteni fogja a fiatalokat, de nem szeretne még egy mandátumot vállalni. A vezetőség többi tagjának beszámolója után az új elnökség megválasztása volt napirenden.

Az új vezetőség a következőképp állt össze: a VIDIFISZ új elnökének Boda Gergelyt titkos szavazással, nagy többséggel választották meg, őt segíti munkájában az elnökség: Vigh Enikő, Horváth Beatrix, Barczag Beatrix, Knal Orsolya, Kozák Róbert, Kun Zsolt, Nagy Károly, Sebestyén Lajos és Albert Zoltán.
A tisztújitó küldöttgyűlést Debreczeni Sándor Bihar megyei Területi Ifjúsági Egyeztető Tanácsának elnöke vezette le. Az új csapat hamarosan megtartja első gyűlését, amelyen megbeszélik, hogy pontosan ki milyen feladatot vállal a VIDIFISZ működésében. Szeretnék terveiket mihamarabb kidolgozni és elkészíteni a 2015-ös évre vonatkozó programtervüket,melyben ismét nagy hangsúlyt kap a Szabadság Fesztivál, Bihar megye legnagyobb ifjúsági rendezvénye.