A nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem Művészeti Tanszéke versenypályázatot hirdet erdélyi és határon túli középiskolás hallgatóknak, amelynek témája „A fák azért fontosak, hogy az ember megmentse a lelkét” (J. Beuys 100)

Pályázni lehet:
1. Vizuális kategóriában: kísérleti grafikával,  alkalmazott grafikával vagy fotóval.
 2. Audiovizuális kategóriában: mozgó grafikával, animációval, videóval, videoklippel, de improvizációval és alternatív művészeti alkotásokkal is.
3. Zene kategóriában: bármilyen zenei alkotással vagy előadással, stílustól, műfajtól függetlenül. A verseny platformja: a PKE Művészeti Tanszékének Facebook oldala (https://www.facebook.com/pkemuveszetitanszek).

Pályázni digitális formátumban benyújtott munkákkal lehet 2021. március 12. és 2021. április 23. között. A díjazás közönség- és szakmai díjak kiosztását is jelenti – előbbit likegyűjtéssel lehet elérni. A verseny ütemterve:

2021. március 12. – alkotások beküldésének és feltöltésének kezdete, Facebook szavazás elindítása

2021. április 23. – pályázatok beküldésének vége

2021. április 27. – Facebook szavazás lezárása

2021. április 30. – nyilvános eredményhirdetés és a díjak átadása

A díjak átadására a verseny zárórendezvényén kerül sor a Partiumi Keresztény Egyetemen, 2021. április 30-án (amennyiben a járványügyi helyzet ezt lehetővé teszi).

A részletes versenyszabályzatot, a kitöltendő jelentkezési űrlapot, és sok más fontos részletet a versenyről innen lehet elérni:

https://mt.partium.ro/hu/hirek/muveszeti-kreativitas-verseny-kozepiskolasoknak

További nformációkat itt találni:

https://www.facebook.com/pkemuveszetitanszek

kreativitas@partium.ro


Írta: Ér hangja