^ Vissza Fel
50 éves házassági évforduló címke bejegyzései:

50 éves házasok ünnepe

Székelyhídon augusztus 30-án a XVIII.  Érmelléki Ősz rendezvénysorozat keretén belül immár harmadjára kerül megrendezésre az 50 éves házasságot betöltöttek díjazása és köszöntése. Ezúton kérünk minden olyan házaspárt, akik betöltötték 50.-házassági évfordulójukat és még nem voltak díjazva, hogy a szükséges iratokkal (férj és feleség személyigazolványa és házassági levél) tegyék le kérelmüket a Székelyhídi Polgármesteri Hivatal titkárságán.

 
 
 
 

50 éves házassági évfordulósok köszöntése

Ajánló    2011. augusztus 10. szerda 
 1 620

Székelyhíd város Polgármesteri Hivatala immár második alkalommal köszönti az 50 éves házassági évfordulós párokat, melyre idén szeptember 1-jén kerül sor a Múzeumban. Ebből az alkalomból a szervezők kérik, hogy azok a párok, akik 50-ik házassági évfordulójukat betöltötték, és a tavalyi köszöntésen nem vettek részt, jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal könyvelőségén augusztus 20-ig.

A hűség és odaadás fél évszázada

Közélet  ,   2010. szeptember 13. hétfő 
 1 621

Hatvannégy 50 éves házassági évfordulóját ünneplő párt köszöntöttek a színházban
Köszöntötték az 50 éves házassági évfordulós párokat az Érmelléki Ősz első napján. Az ünnepségre meghívást kapott az a 64 székelyhídi, csokalyi, érköbölkúti, érolaszi, hegyközszentmiklósi és nagykágyai házaspár, akik 2010-ben vagy az ezt megelőző években ünnepelték a kerek évfordulót. Rajtuk kívül jelentős számban jelentek meg családtagok és más érdeklődők is, így csütörtök este 8 órára szinte teljesen megtelt a színház épülete.Béres Csaba polgármester románul és magyarul is köszöntötte az ünnepelteket.