Az Ér Tévé, Rádió Ér, Ér hangja havilap csapata keresi azokat a fiatalokat (és nemcsak), akiket érdekel az újság- vagy televíziós hírszerkesztés, a riporteri, operatőri vagy vágói tevékenység, és szívesen kipróbálnák magukat e munkakörökben.
 
A jelentkezéshez szükséges:
– EuroPass önéletrajz
– motivációs levél
 
HA már eddig szerzett tapasztalatot a fent említett munkakörökben, ezek eredményeit csatolva küldjék el e-mailben. Ezek lehetnek újságcikkek, fényképek, hangfelvételek, videofelvételek. Mindegyik esetében kérlek jelezzék, hol jelentek meg (ha megjelentek) az adott munkák. Az információkat az Ér hangja Egyesület e-mail címére (erhangja1@gmail.com) várunk február 25-ig. Személyes interjú február 28-án, Székelyhídon a médiastúdióban. Pontosabb időpontról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a jelentkezőket. Érdeklődni a 0762-830344-es telefonszámon lehet.
 
Ha a meghirdetett megfelelő tudáson túl: tudsz helyesen magyarul beszélni és írni, szeretsz önkénteskedni, rugalmas, nyitott vagy, tettre és tanulásra kész, kitartó és lelkes, mindenképp jelentkezz! Csak Rád várunk!