Félixfürdő előkelő helyet foglal el Románia gyógyüdülő helyei között. A növekedés elsősorban a saját forrásokból megvalósított befektetéseknek köszönhető: több mint 90 százalékban felújított 2000 szálláshely, korszerűsített éttermek, konferenciatermek és kezelőközpontok, felújított strandterület és egészségügyi központok.

Növekedett a gyermekek és felnőttek szórakoztató tevékenységeinek száma mind a szállodákban, mind a strandokon/medencéknél: aquazumba foglalkozások, tevékenységek és játékok gyerekeknek, társasjátékok felnőtteknek, sportversenyek, habpartik, interaktív játékok, színház, táncórák, hagyományos estek stb. A vízi játékok és szórakoztató tevékenységek kínálatát különleges rendezvények egészítik ki: játékok gyermekek számára, habpartik, társasjátékok minden korosztály számára és még sok más. A medence területe mindennap 9 és 19 között nyitva tart. A belépőjegyek ebben az évben akciósak, egy napijegy két belépéssel 30 lejbe kerül egy fő részére, ami tartalmaz egy napozóágyat is, a rendelkezésre álló férőhelyek függvényében (maximális befogadóképesség 300 fő). A 4 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.

Folyamatban vannak egyéb beruházások is, amelyek közül megemlítjük a legfontosabbat: egy új szabadtéri úszómedence építését a International szállodánál, egy panorámalift beszerelését a Lotus Therm Spa&Luxury Resortban és a püspükfürdői (Băile 1 Mai) Venus strand nagyszabású korszerűsítési projektjét.

Forrás: Erdély Online