Nehéz helyzetbe került a PSG a Bajnokok Ligája csoportszakaszában a 6. forduló előtt, hiszen könnyen ki is eshetett volna, de Dortmundban a rengeteg helyzetet hozó találkozó végül döntetlennel ért véget, így mindkét csapat továbbjutott a következő körbe.

A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Newcastle United 2–1-re kikapott odahaza a Milantól, az olasz csapat így a csoport harmadik helyén végzett, az angolok pedig kiestek.

Az Atlético Madrid 2–0-ra felülmúlta odahaza a Laziót, ezzel veretlenül nyerte meg a labdarúgó Bajnokok Ligája E jelű négyesét. A csoport másik mérkőzésén a Celtic 2–1-re győzött odahaza a Feyenoord ellen.

A továbbjutását már korábban biztossá tevő két csapat győzelmével ért véget a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának mérkőzéssorozata szerda kora este: a Leipzig – Gulácsi Péterrel a kapujában – 2–1-re verte vendégét, a Young Boyst, míg a címvédő Manchester City idegenben 3–2-re nyert a Crvena zvezda ellen, és megőrizte hibátlan mérlegét. 

A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Royal Antwerp meglepetésre 3–2-re legyőzte a Barcelonát, míg a Porto nyolcgólos meccsen nyert a Sahtar Doneck ellen, megszerezve a második helyet. – nso.gy