A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának 5. fordulójában a Real Madrid 4–2-re megverte odahaza a Napolit, és biztosan a csoportja élén végez majd.  De igen közel áll a továbbjutáshoz az olasz csapat is.

Az Arsenal már az első félidőben gólparádét rendezett, és 6–0-ra le is győzte a Lens legénységét a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. A londoniak ezzel biztossá tették, hogy megnyerik a B-csoportot, és sikerük egyben azt jelenti, hogy a második helyen a kora este Sevillában 3–2-re nyerő PSV jut be a legjobb 16 közé. A Lens és a Sevilla az Európa-ligába jutásért meccsel majd az utolsó játéknapon.

A Bayen München gól nélküli döntetlent ért el hazai környezetben az FC Köbenhavn ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában az A-fordulóban. A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a Manchester United 3–3-as döntetlent ért el a török Galatasaray otthonában az A-csoportban.

Az Inter háromgólos hátrányba került a Benfica elleni első félidőben, mégis kiharcolta a 3–3-as döntetlent, míg a Real Sociedad hiába játszott jobban, nem tudta legyőzni a Salzburgot a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában az 5. fordulóban. – nso.hu