Az Ér TV 82. adásában beszámolunk arról, hogy Székelyhíd kis labdarúgói a tél beköszöntével sem tétlenkednek, szorgalmasan edzenek a városi sportcsarnokban, és korcsoportokra osztva mérkőznek meg más települések csapataival.
A székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum igazgatónőjétől, Vad Mártától tudtuk meg, hogy orvosi rendelő nyílt a középiskolában, ahol iskolaorvos várja a diákokat, s ha már a suliban jártunk, a közelgő vizsgákról is érdeklődtünk.
Az Érköbőlkúton élő Rákóczi Gergő Székelyhíd város egyik legeredményesebb sportolója. Lovak iránti szeretetét, kötődését édesapjától örökölte, aki szintén fogathajtó, így már gyermekkorában jelen lehetett e sportág legrangosabb versenyein.
Todoszi Öcsi, azaz Toldó neve minden székelyhídi számára ismerősen cseng. Ő az, aki évek hosszú sora óta rendületlenül edzi testét, s ezáltal igen kidolgozott alkatra tett szert. Most megnézhetjük azt is, hogy az erő vele van.
Adásunk végén Híradóval jelentkezünk, amelyben beszámolunk többek között a székelyhídi iskolában tartott Magyar Kultúra Napi ünnepségről. A rendezvényen a médiakörösök is forgattak, a régi tagok (Mikó Alexandra, Püsök Ervin) mellett két újonc is, Sajó Ferenc és Ökrös Roland. Köszönet nekik!

Tartalomjegyzék:

Itthon otthon – Korosztályos focicsapatok Székelyhídon 01:05
– A lótenyésztés és fogathajtás rejtelmei Rákóczi Gergővel 04:37
– Todoszi Öcsi , Toldó edzőtermében jártunk 14:52
– Vad Márta igazgatónővel beszélgettünk 18:49
Híradó 26:41