Az Ér Tv 54. adásában Itthon Otthon magazinunk mellet Tv fotel műsorunkat és rövid híreinket láthatják.
Itthon Otthon magazinunkban a múlt vasárnap megtartott csokalyi családi nap rövid, de annál tartalmasabb összefoglalóját tekinthetik meg, e heti Tv fotel műsorunkban pedig vendégünk volt Barcui Barna Vedresábrány község polgármestere.Rövid híreinkben beszámolunk a székelyhídi tanács havi gyűléséről és az ott eldöntött napirendi pontokról és a Bihar-Sárrét-Bihor térségfejlesztési projektről tartott konferenciáról.
A 8. osztályosok nemrég fejezték be képességfelmérő vizsgáikat, most pedig a beiratkozási időszak áll előttük, utána jártunk milyen lehetőségek közül választhatnak.
Az iskolákban ország szerte zajló érettségi vizsgák megviselik a frissen végzetteket, de a vizsgák lassacskán véget érnek. Hogy mennyire voltak nehezek a tételek és ki hogyan látta a vizsga menetelét, arról néhány iskolást és tanárt is megkérdeztünk. Hogy ne mindenki csak a vizsgákra gondoljon, beszámolunk a Hegyközszentmiklóson zajló hévégi tájfutó fesztiválról, ahová több, mint 250 érdeklődőt várnak. Jövő hét szerdán indul útjára a 2. Szabadság Fesztivál, aminek keretében megszervezik a Sound of Freedom elnevezésű tehetség kutató versenyt, ennek előválogatóját Monospetriben tartották. Ezek eseményeiről is beszámolunk.

Jó szórakozást!

Tartalomjegyzék:

Itthon otthon – Csokalyi családi nap 01:02-től
Tv fotel – Barcui Barna Vedresábrány község polgármestere 05:40-től
Híradó 22:46