Az Ér TV 104. adásának rövid tartalma:

Június 19.-e és 21.-e között második alkalommal szerezték meg a székelyhídi városnapokat. A színes programokra több ezres tömeg látogatott ki, annak ellenére, hogy pénteken még szakadó eső várta a vendégeket.

A székelyhídi városnapok programjába idén egy különleges program is keveredett, hiszen itt rendezték meg a Stihl Timbersports országos sportfavágó bajnokságot. A dobogós helyezésnek három székelyhídi versenyző örülhetett.

Szintén a városnapok keretében második alkalommal avattak díszpolgárrá olyan embereket, akik jeles tevékenységükkel segítették Székelyhídet vagy a hozzá tartozó településeket.

Béres Csabának, székelyhíd város polgármesterének áprilisban tett dubaji látogatása úgy tűnik lassan meghozza eredményét, hiszen a városnapok idejére ellátogatott hozzánk, az a török üzletember, aki nagy potenciált lát a helyi mezőgazdaságba való befektetésekben.

Egy hetes szivacslabda tábort tartottak a székelyhídi sportcsarnokban, ahol Kozma Sándor és Hegyessy Viktor testnevelés szakos tanárok foglalkoznak a gyerekekkel.

Műsorunk végén rövid híreinkkel és programajánlóval jelentkezünk.

Tartalomjegyzék:

01:00 – 2. Székelyhídi városnapok
30:51 – Országos favágó bajnokság
38:00 – Díszpolgárokat avattak Székelyhídon
48:07 – Dubaji üzletember Székelyhídon
51:32 – Szivacslabda tábor
55:39 – Rövid híreink