^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink, műsorunkban a Székelyhídi Városi #Könyvtár 70. születésnapját ünnepeljük és a nagykágyai líceum #ballagóit! #Sporthírek is érkeznek, #Értéka magazinunkban pedig a #Szentjobb köztereit gazdagító Stolmár István #fafaragó mesél nekünk, #gyerekkor és #szobrok elevenednek meg!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a jubileumi Szent László Napokról, a Rencz Csaba újságíróról elnevezett emlékkupáról, valamint bemutatjuk a PKE Képzőművészet -Grafika szakának első mozgóképes alkotását. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Baja Satu Mare elnevezésű nemzetközi rally bajnokságról és a Bike to School verseny ünnepélyes díjátadójáról. Továbbá tudósitást láthatnak a KREK által építtet gyógyfürdő átadó ünnepségéről, a nagyváradi jótékonysági borbálról és az „Aktív időskor” címmel szervezett szakmai konferenciáról. Értéka magazinműsorunkban a Manoka Arts & Crafts kézműves üzlettel ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi Gyermek Jézus búcsúról, az Érmellék első borlaborjának megnyitójáról, valamint a Nagyváradi Crișul Sportklub vízilabda szakosztályának utánpótlás toborzásáról. Értéka magazinműsorunkban a Manoka Arts & Crafts kézműves üzlettel ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihardiószegi Bakator Bor- és Gasztrofesztiválról, a Partiumi Falugazdász Hálózat a gyümölcsfák gondozásáról tartott programjáról, valamint a hátrányos helyzetű gyermekekből megalakult székelyhídi zenekar első koncertjéről. Magazinműsorunkban Fábián Tibor írói oldala mutatja be legújabb kötetét.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a 30. Festum Varadinum programsorozat keretében megszervezett programokról és a Diákolimpiáról. Beszámolunk a szentjobbi Szent Orbán napi ünnepségről és a Székelyhidi Petőfi Sándor Líceum végzős diákjainak ballagásáról. Értéka magazinműsorunkban az MCC nagyváradi képzésközpontjának vezetőjével, Nagy Tímea-Zitával készült beszélgetésünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi szemétszedési és lomtalanítás programról, a Hegyközszentimrén megszervezett Nagy Fogás elnevezésű családi napról, valamint Kormányos László Kegyelet és diplomácia című legújabb könyvének bemutatójáról. Értéka magazinműsorunkban a régió első coworking terét, a nagyváradi Fix Makerspacet ismerhetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihar Megyei Mezőgazdasági Igazgatóság által szervezett szalárdi állásbörzéről, a Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum székelyhídi koncertjéről, az első alkalommal megszervezett nagyváradi magyar könyvvásárról, valamint a Félix erdőben létrehozott QR kódokkal ellátott tanösvény létrehozásáról. Értéka magazinunk e heti vendége Kádár Annamária pszichológus volt. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok