^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósítást láthatnak a székelyhídi motoros segélytúráról, a Monospetri Traubenfestről, a hegyközszentmiklósi borkóstolóról, az új érmihályfalvi művelődési központ átadó ünnepségéről és a Kokadon megszervezett Érmelléki Tormafesztiválról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben beszámolunk a Bihar megyei magyar iskolák tanévnyitó ünnepségéről, Kovács József tanítóbácsi és festőművész emlékére Érköbölkúton rendezett kiállításról, Bihar község új sportcsarnokának átadási ünnepségéről, és a Nagyváradi Római Katolikus Egyházmegye szentjobbi zarándoklatáról. Értéka magazinműsorunkban a Vinczéné Pálfi Judit lelkipásztorral készített beszélgetésünket tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a 27. alkalommal megszervezett Partiumi Honismereti Konferenciáról, a gálospetri falunapról, a Fekete-körös-menti Magyar Napokról, valamint a székelyhídi iskolakezdésről. Értéka magazinműsorunkban folytatjuk az Aczél Dórával, a Grund School alapítójával készített beszélgetésünket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a 17-ik alkalommal megrendezésre kerülő Paptamási Községi Napokról, az immár 11-ik alkalommal megrendezésre kerülő Bihardiószegi Horgászkupáról, a Királyhágómelléki Református Egyházkerületben jelenleg folyó munkálatokról, valamint az Érmihályfalvi Randevú elnevezésű nagyszabású rendezvénysorozatról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósítást láthatnak az értarcsai falunapokról, az érköbölkúti tánctáborról, és a Bihar megyei virágkarneválról. Értéka magazinműsorunkban a nagyváradi Grund Schoolt mutatjuk be. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi katolikus hittantáborról, a Bihardiószegi Sakk Klub által szervezett sakkversenyről, a 37-ik Postagalamb Olimpiáról, valamint a Magyarok Kenyere program keretében Monospetriben első alkalommal megszervezett búzaösszeöntési rendezvényről. Madárlátta Érmellék rovatunkban Érkörtvélyessel ismerkedhetnek meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídon első alkalommal szervezett úszótáborról, a Partiumi Háló Egyesület által szervezett táborról, valamint a Csorján Melitta vezetésével szervezett Méhike Alkotótáborról. Értéka magazinműsorunkban a szentjobbi Abodi család által működtetett méhterápiás házzal ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihardiószegi Napokról és a székelyhídi Phoenix Sportegyesület csapatépítő táboráról. Értéka magazinműsorunkban az Éradonyban élő Tódor Boriska nénivel ismerkedhetnek meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok