^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! Ezen a héten beszámolunk a székelyhídon megtartott gyermekmissziós bibliahétről, a Méhike alkotótáborról, és a Hálós-Szentjánosbogár gyermektáborról, valamint a Hegyközszentmiklóson megszervezett ökotáborról. Továbbá beszámolunk Tánczos Barna környezetvédelmi miniszter Bihar megyei látogatásáról, és az első alkalommal megtartott nagyszülők és idősek világnapjáról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézőink! E heti adásunkban számos hírrel, és egy határon átívelő kezdeményezésről szóló magazinműsorral jelentkezünk. Híreink között számos nyertes Hungarikum pályázatról és nyári gyermektáborokról szerezhetnek tudomást, amelyek az Érmellék mindennapjait gazdagítják. Ezek mellett Nagyváradról a Partiumi Egyetemről is tudósítunk, illetve az idei Magyarok kenyere programról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban a székelyhídi Tini Dance Tánctáborról, a bihardiószegi KreatíVAN művészeti táborról, valamint a bihari bábtáborról láthatnak beszámolót. Itthon-otthon magazinműsorunkban az Otthonról Haza rendezvénysorozat keretében megszervezett székelyhídi aktív családi napról készült összefoglalónkat láthatják. Ötszemközt rovatunkban pedig Nagy István, Érkörtvélyes község polgármestere beszél az idei év megvalósításairól, terveiről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink. Az Ér Tv 416. adásában beszámolunk az érmihályfalvi Városházi Nyári Esték rendezvénysorozatról, az Alla Breve vegyeskar hegyközszentmiklósi fellépéséről, valamint arról a kezdeményezésről, amely keretében a Művészeti Líceum néhány tehetséges diákja zongorát kapott ajándékba. Magazinműsorunkban megismételjük a Galagonya Néptáncegyüttesről készült kisfilmünket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Publicritic elnevezésű nemzetközi tervezőgrafikai pályázat díjátadó ünnepségéről, a Festeni jó művészeti tehetséggondozó program keretében megszervezett táborról és kiállításról, valamint a székelyhídi hagyományörző bútorfestő gyerektáborról. Magazinműsorunkban egy székelyhídi születésű tehetséges sportolóval, az U17-es válogatott labdarúgójával, Kokovai Csongorral ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink. E heti adásunkban beszámolunk a kilencedik alkalommal megszervezett kulturális fesztiválról, a nagyváradi Szent László napokról. Értéka magazinműsorunkban Csorján Melitta festőművészt ismerhetik meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink. E heti adásunkban tudósítást láthatnak arról az egy hetes testvértelepülési programról, mely Székelyhíd és a magyarországi Edelény városa között zajlott, valamint arról a pálinkakóstolással egybekötött gasztronómiai eseményről, melynek a hegyközszentmiklósi Hegyköz-Ér panzió és Étterem adott helyet. Rövid híreinkben beszámolunk a nagyváradi Püspöki palota átadási ünnepségéről, Székelyhíd új óvodájának felszenteléséről, valamint az összevont osztályok tanítói számára készített módszertani könyv bemutatójáról. Magazinműsorunkban Guba József, a Phoenix sportklub vezetője beszél az idei év sikereiről és terveiről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi és csokalyi Trianoni megemlékezésekről, a székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum végzős diákjainak ballagásáról, a Nagyváradi Szigligeti Szinház által kilencedik alkalommal megszervezett Holnapután fesztiválról, valamint az országos hosszútávú triatlon bajnokságról. Itthon-otthon magazinműsorunkban a Stubenberg-kastély kertjében megtartott Gyermek Jézus Búcsúról készült összefoglalónkat láthatják.

Megnézem Hozzászólok