^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben beszámolunk a székelyhídi tanuszodában szervezett gyereknapi úszóversenyről, a Petőfi Sándor Elméleti Líceum végzős diákjainak ballagásáról, az 59-ik alkalommal megszervezett Ér kupáról és a székelyhídon és a hozzá tartozó településeken szervezett gyereknapi programokról. Adásunk második felében a ByeAlex-szel készült vodcastünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Petőfi Sándor Elméleti Líceum diákjai számára szervezett drónkezelési tanfolyamról, a hegyközszentmiklósi Soldob fesztiválról, a székelyhídi aquapark építéséről és Dr. Papp László Debrecen város polgármesterének székelyhídi látogatásáról. Adásunk második felében Péterfy Borival készült vodcastünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk az Érmelléki Borversenyről, a csokalyi játszótér építéséről, a Selle Royal cég székelyhídi terveiről és az a XXIX. érmihályfalvi Nyíló Akác Napokról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak az érmihályfalvi Dance Smart Kupáról, az Érkeserűi Lovasnapokról, a csokalyi játszótér kialakításáról és az érmihályfalvi napelempark átadásáról. Adásunk második felében Lovasi Andrással készült vodcastünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Rákóczi Szövetség iskolatáska osztásáról, az Érbogyoszlói napelemparkról, valamint Ötszemközt műsorunkban Vajna Antal Értarcsa polgármesterével való beszélegést látthatják. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Szalárdi János Általános Iskola új épületének az avató ünnepségéről, majd ezt követően az Ér Hangja Médiacsoport rendhagyó videó podcastjében Nagy Miklóssal, Szalárd község polgármesterével készült beszélgetésünket láthatják. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Székelyhídon megszervezett önkéntes faültetési
akcióról, a szalacsi napelempark átadásáról, a székelyhídon megszervezett roma napi előadásról, a székelyhídi önkéntes szemétszedési akcióról, az RMDSZ szervezte horgászversenyről, a különleges érköbölkúti Istentiszteletről, a székelyhídi fenntartható háztartásról szóló előadásról, és székelyhídi Föld-napi úszóversenyről, a szentjobbi huszárportyáról, a Bihar megyei beiktatott RMDSZ listáról, valamint a nagyváradi Szent László zarándoknapról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Nagykágyai 1-es Számú Technológiai Líceumban megtartott nemzetközi roma napról, II. Rákóczi Ferenc szobrának avatóünnepségéről és Német Andrea költő verseskötetének székelyhídi bemutatójáról. Ötszemközt magazinműsorunkban Matyi Miklóssal, Paptamási község polgármesterével készült beszélgetésünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok