^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink. E heti adásunkban tudósítást láthatnak arról az egy hetes testvértelepülési programról, mely Székelyhíd és a magyarországi Edelény városa között zajlott, valamint arról a pálinkakóstolással egybekötött gasztronómiai eseményről, melynek a hegyközszentmiklósi Hegyköz-Ér panzió és Étterem adott helyet. Rövid híreinkben beszámolunk a nagyváradi Püspöki palota átadási ünnepségéről, Székelyhíd új óvodájának felszenteléséről, valamint az összevont osztályok tanítói számára készített módszertani könyv bemutatójáról. Magazinműsorunkban Guba József, a Phoenix sportklub vezetője beszél az idei év sikereiről és terveiről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi és csokalyi Trianoni megemlékezésekről, a székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum végzős diákjainak ballagásáról, a Nagyváradi Szigligeti Szinház által kilencedik alkalommal megszervezett Holnapután fesztiválról, valamint az országos hosszútávú triatlon bajnokságról. Itthon-otthon magazinműsorunkban a Stubenberg-kastély kertjében megtartott Gyermek Jézus Búcsúról készült összefoglalónkat láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Mai adásunkban beszámolunk a székelyhídi facilitátor képzésről, a Bihar községben szervezett gyermeknapi programokról és az új sportcsarnok építéséről, valamint az Ady Endre Líceum teljes körű felújításának terveiről. Magazinműsorunkban a székelyhídi sportfavágók 2021-es terveiről beszélgetünk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Hegyközszentmiklóson megtartott néptánctáborról és a nagyváradi Szigligeti Szinház, a Filharmónia, valamint a Regina Mária Szinház tervezett összevonása ellen szervezett tiltakozó megmozdulásról. Itthon-otthon magazinműsorunkban Hegyközszentmiklóson jártunk, ahol 50 éve nyitotta meg kapuit a gyógyfürdő.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósítást láthatnak a nagyváradi Bonitas Egyesület kutyaterápiás módszeréről, valamint a nagykágyai 1-es számú technológiai Líceum nyertes pályázatáról, melynek keretében egy szimulátort sikerült megvásárolnia az iskola vezetőségének. Itthon Otthon magazinműsorunkban a Székelyhídon megtartott Bor és művészet kiállításról számolunk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a Partiumi Tudományos Diákköri konferenciáról, a Rádió Ér legújabb podcastjéről, melyet a clevelandi Bocskai Rádióval készítettek, a magyar kormány templom-felújítási programjáról, valamint a napokban Bihardiószegen elkezdődött napközi szépítő programról. Itthon-Otthon magazinműsorunkban a hegyközszentmiklósi körkápolna építési munkálatairól számolunk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér hangja televízió 407. adásának híradójában Nagyvárad, Székelyhíd és Margitta fontosabb eseményeiről számolunk be, míg magazinműsorunkban Angyal Asloviciu Anikó képzőművésszel készült riportunk második részét tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Csillagocska Alapítvány által szervezett hagyományőrző pedagógus képzésről, a nagyváradi római katolikus püspöki palota kertjében megszervezett Föld Napi programokról, valamint a Román Űrügynökség által szervezett versenyről, melyen első helyezést értek el nagyváradi középiskolás diákok. Magazin műsorunkban egy újabb margittai képzőművészt, Angyal Asloviciu Anikót ismerhetik meg.

Megnézem Hozzászólok