^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves nézőink!
Aktuális adásunkban beszámolunk a székelyhídi nyolcadikosok képességvizsgájáról. Továbbá hangulatos videó összeállítást láthatnak az Ér TV 7 éves működésének pillanataiból. Magazin rovatunkban pedig a micskei Görböc Néptáncegyüttes bemutatásával jelentkezünk nézőink számára.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban több térségbeli településről is hírekkel jelentkezünk. Érmihályfalván tovább folytatódik a tanmedence építése, illetve elkezdődhetnek a Gizella malom felújításának munkálatai is. Beszámolunk továbbá a Diószegen indított “Mindennapi kenyerünk” program részleteiről is. Kilátó rovatunkban pedig a szalárdi fejlesztésekről és beruházásokról láthatnak hosszabb összefoglalót.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
360-ik adásunkban a Székelyhídon szervezett jótékonysági borkóstolóról, és a tervezett Érmelléki Borászati Központról láthatnak összefoglalót. Továbbá hírt adunk a három legtöbb résztvevőt vonzó nagyváradi hagyományőrző és kulturális fesztivál elhalasztásának körülményeiről is. E heti magazin műsorunkban pedig megtekinthetik a Gálospetri tájházról készült riportunk második részét.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!Aktuális adásunkban a Székelyhídon zajlott Trianon megemlékezések eseményeiről láthatnak összeállítást. Valamint szintén Trianon kapcsán, egy a Károli Gáspár Református egyetemen működő Reformáció Öröksége műhely által készített dokumentumfilm bemutatásáról is beszámolunk önöknek. E heti magazin műsorunkban pedig ismét friss élményekkel várjuk önöket: látogassanak el velünk együtt a Gálospetriben található tájházba.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
E heti adásunkban a határátkelés problematikájáról láthatnak újabb híradást, majd Bihar megyei focihírek következnek.
Magazinműsorunk a pandémia idején ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Online csatornánk 357. adásában számos hírrel szolgálunk Székelyhídról, Margittáról, Értarcsáról, de Nagyváradról is több hírrel jelentkezünk. Magazinműsorunk a pandémia idején ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézőink! A heti adásban segélyakcióról, online nevelési tanácsadásról, és a nagyváradi Szent László zarándoklatról láthatnak híreket. Magazinműsorunk a kijárási és gyülekezési tilalomra való tekintettel ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Az Ér tv 355. adásában Monospetribe látogatunk egyéb rövid hírek mellett, majd ismételt magazinműsorunkban a székelyhídi férfikórust láthatják.

Megnézem Hozzászólok