^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! Rövid híreinkben beszámolunk a Székelyhídon megtartott falugazdász találkozóról, a Tonfa táborról, valamint a néptáncosok és a Tini Dance Center színházavató ünnepségéről. Itthon Otthon magazinműsorunkban pedig hosszabb összefoglalót láthatnak a hatodik alkalommal megszervezett Érmelléki és Bihar megyei gazdanapról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a bihardiószegi és az értarcsai családi napokról. Itthon-Otthon magazinműsorunkban hosszabb tudósitást láthatnak a Székelyhídi Szabó Ódzsa városi színház nyitóünnepségéről, valamint a szintén Székelyhídon megtartott testvértelepülések találkozójáról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Magyarok kenyere program székelyhídi és szentjobbi eseményeiről, a nagykágyi vakációs bibliahétről, a székelyhídi polgármesteri hivatal szervezésében megtartott román táborról, a szentjobbi augusztus 20-i ünnepségről, valamint a Debreceni Virágkarnevál néhány allegorikus kocsijának Bihar megyei körútjáról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban a székelyhídi Római Katolikus Plébánia szervezésében megtartott hittantáborról, az Érmelléki Református Egyházmegye nyári zenetáboráról, az Otthonról haza rendezvénysorozat Nagyszalontáról induló bicikli túrájáról, valamint az augusztus 14-15 között megtartott ottományi nyári vásárról láthatnak tudósításokat. Magazinműsorunkban Borbély Tibor kollégánk pánikbetegségről szóló, Brigitta című dokumentumfilmjét tekinthetik meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
E heti aktuális adásunkban remek közösségi eseményekre hívjuk Önöket. Ezek egyike a Debreceni Virágkarnevál kocsijainak megcsodálása, miközben áthaladnak az Érmellék területén, Nagyváradtól Szalárdig. Emellett augusztus végén Székelyhídra várjuk kedves Nézőinket városunk, Székelyhíd testvértelepülés-találkozójára, amelyen egy rendkívül színes programmal és hasznos eszmecserékkel várjuk az érdeklődőket.
A beharangozók mellett friss adásunkban egy nemzetközi ifjúsági csereprogram beszámolóját, a székelyhídi Zajgó Néptánccsoport tábori beszámolóját, majd Szentjobb község polgármesterének bemutatkozóját láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Hegyközszentmiklóson megtartott angol és ökotáborokról, a Pro Székelyhíd Egyesület által szervezett legó családi napról, valamint a székelyhídi városi könyvtár által szervezett műemlékvédelmi fotókiállításról. Tudósítóink a hétvégén Szalacson jártak, ahol háromnapos nyári vásárra hívták az érdeklődőket. Ötszemközt rovatunkban Zatykó Jácint, Szentjobb polgármestere beszél terveiről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Ezen a héten beszámolunk a székelyhídon megtartott gyermekmissziós bibliahétről, a Méhike alkotótáborról, és a Hálós-Szentjánosbogár gyermektáborról, valamint a Hegyközszentmiklóson megszervezett ökotáborról. Továbbá beszámolunk Tánczos Barna környezetvédelmi miniszter Bihar megyei látogatásáról, és az első alkalommal megtartott nagyszülők és idősek világnapjáról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézőink! E heti adásunkban számos hírrel, és egy határon átívelő kezdeményezésről szóló magazinműsorral jelentkezünk. Híreink között számos nyertes Hungarikum pályázatról és nyári gyermektáborokról szerezhetnek tudomást, amelyek az Érmellék mindennapjait gazdagítják. Ezek mellett Nagyváradról a Partiumi Egyetemről is tudósítunk, illetve az idei Magyarok kenyere programról.

Megnézem Hozzászólok