^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Debreceni és Hajdú-Bihar Megyei Népművészeti Egyesület jubileumi kiállításának székelyhídi megnyitójáról és az érmihályfalvi Nyíló Akác Napokról. Borstúdió magazinműsorukban ezúttal Lengyel Csaba, székelyhídi borásszal ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a székelyhídi Kalap Jakab gyermekkoncertről és Tamás Gábor jótékonysági koncertjéről. Kilátó magazinműsorunkban az élesdi ifjúsági hét nyitóünnepségéről és Hegyközszentmiklós két történelmi értékű tűzoltószerének a felújításáról számolunk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk Nagyvárad legnagyobb magyar kulturális eseményéről, a Festum Varadinumról, az érmihályfalvi tanuszoda megnyitásáról és a Partiumi Nemzeti Elővágtáról. Kilátó magazinműsorunkban tudósitást láthatnak a Csillagocska családi napról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben beszámolunk a nagyváradi iskolák közti szelektív hulladékgyűjtő versenyről, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület által a törökországi és szíriai földrengés áldozatainak meghirdetett adománygyűjtésről és a paptamási Gilice Néptáncegyüttes fennállásának 10 éves évfordulójáról. Ötszemközt magazinműsorunkban ez alkalommal Szalárd községben jelenleg is folyó beruházásokról és fejlesztésekről számolunk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a 17-ik alkalommal megszervezett RMDSZ horgászversenyről, a magyar népviselt napjáról, a nulladik osztályba beiratkozó gyerekek szüleinek tartott tájékoztatóról és a nemsokára kezdődő Festum Varadinumról. Borstúdió magazinműsorunk vendége Gődér Imre érköbölkúti falugazdász, borász volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Nagykágyai I-es számú Technológiai Líceumban tartott lézeres hegesztési bemutatóról, az Élet Autizmussal egyesület 10 éves évfordulójáról és a nagyváradi várban nemrégiben megnyílt Rbico-Biciklik evolúciója elnevezésű állandó kiállításról. Ötszemközt magazinműsorunk vendége Csorba Mihály, a bihari Gáspár András Általános iskola igazgatója volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a magyar költészetnapi megemlékezésről, a „Legyünk büszkék Érmellékre, Érmellék nyelvi és népi értékei” című kötet bemutatójáról és a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesülete által szervezett konzultációról. Ötszemközt magazinműsorunkban Béres Csaba, Székelyhíd polgármesterével készült beszélgetésünk második részét láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban rövid híreinket követően tudósitást láthatnak a székelyhídi Ady Endre Kulturális Központban megrendezett húsvéti népszokásokat életre keltő nagymama-unoka programról és a Nemzetközi Roma Napi eseményről. Ötszemközt magazinműsorunk vendége ez alkalommal Béres Csaba, Székelyhíd város polgármestere volt.

Megnézem Hozzászólok