^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihardiószegi Napokról és a székelyhídi Phoenix Sportegyesület csapatépítő táboráról. Értéka magazinműsorunkban az Éradonyban élő Tódor Boriska nénivel ismerkedhetnek meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi családi napról, a helyi református egyház által szervezett Vakációs Bibliahétről, az immár harmadik alkalommal megszervezett focitáborról, valamint a Zajgó néptánccsoport táborzáró gálájáról. Rövid híreinkben tudósitást láthatnak a Bihari Napokról és Mága Zoltán érmihályfalvi jótékonysági koncertjéről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi néptánctáborról, az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő LEGO-STEM táborról és az Érmelléki Pálinka Kultúra Egyesület által szervezett pálinka képzésről. Értéka magazinműsorunkban Szőke-Kónya Réka vállalkozót ismerhetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a csokalyi családi napról, a Tini Dance Center tánctáborról, valamint a hegyközszentmiklósi nyári táborról. Értéka magazinműsorunkban a Stolmár István fafaragó mesterrel készült interjúnkat folytatjuk. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban a nyári táborok kerültek a főszerepbe. Beszámolunk a Hálós Szentjánosbogár Gyerektáborról, az érköbölkúti Lovastáborról és a hegyközszentmiklósi Zenetáborról. Ezenkívül tudósitást láthatnak a nagyváradi Középkori Fesztiválról, az Országos Hosszútávú Triatlon Bajnokságról, valamint Dr. Székedi Levente, szociológus legújabb kötetének bemutatójáról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink, műsorunkban a Székelyhídi Városi Könyvtár 70. születésnapját ünnepeljük és a nagykágyai líceum ballagóit! Sporthírek is érkeznek, Értéka magazinunkban pedig a Szentjobb köztereit gazdagító Stolmár István fafaragó mesél nekünk, gyerekkor és szobrok elevenednek meg!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a jubileumi Szent László Napokról, a Rencz Csaba újságíróról elnevezett emlékkupáról, valamint bemutatjuk a PKE Képzőművészet -Grafika szakának első mozgóképes alkotását. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Baja Satu Mare elnevezésű nemzetközi rally bajnokságról és a Bike to School verseny ünnepélyes díjátadójáról. Továbbá tudósitást láthatnak a KREK által építtet gyógyfürdő átadó ünnepségéről, a nagyváradi jótékonysági borbálról és az „Aktív időskor” címmel szervezett szakmai konferenciáról. Értéka magazinműsorunkban a Manoka Arts & Crafts kézműves üzlettel ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok