^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban rövid híreinket követően beszámolót láthatnak az Erdélyi Magyar Hivatásos Bábszínházak Fesztiváljáról, a Fux Fesztről, valamint az Érmellék egykor híres szőlőfajtájáról a Bakatorról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a székelyhídi és bihari megemlékezésről, valamint az Idősek Világnapja alkalmából Bihardiószegen megtartott rendezvényről. Értéka rovatunkban Wilhelm Sándor halbiológussal, nyugalmazott biológia tanárral készült beszélgetésünket láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihardiószegen megrendezett Bakator Bor-és Gasztroterasz elnevezésű rendezvényről, a szentjobbi Öreghegyi Szőlőfesztivál és Vásárról, valamint az érmihályfalvi Dióverő Nagyvásárról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Királyhágómelléki Református Egyházkerület fennállásának 100 éves évfordulója alkalmából rendezett eseményről, a Biharon megtartott őszi szüreti vásárról, a szentjobbi Kisboldogasszony zarándoklatról, valamint a székelyhídi tanuszoda nyitóünnepségről. Itthon-otthon magazinműsorunkban bemutatjuk a Csíkos-tó ingólápot.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihar megyei magyar iskolák tanévnyitójáról, a Vedresábrány községben megtartott sikeres referendumról, valamint arról, hogy turulmadaras emlékművet avattak Bihar községben. Itthon-Otthon magazinműsorunkban a Székelyhídról készült kisfilmünket tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Rövid híreinkben beszámolunk a Székelyhídon megtartott falugazdász találkozóról, a Tonfa táborról, valamint a néptáncosok és a Tini Dance Center színházavató ünnepségéről. Itthon Otthon magazinműsorunkban pedig hosszabb összefoglalót láthatnak a hatodik alkalommal megszervezett Érmelléki és Bihar megyei gazdanapról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a bihardiószegi és az értarcsai családi napokról. Itthon-Otthon magazinműsorunkban hosszabb tudósitást láthatnak a Székelyhídi Szabó Ódzsa városi színház nyitóünnepségéről, valamint a szintén Székelyhídon megtartott testvértelepülések találkozójáról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Magyarok kenyere program székelyhídi és szentjobbi eseményeiről, a nagykágyi vakációs bibliahétről, a székelyhídi polgármesteri hivatal szervezésében megtartott román táborról, a szentjobbi augusztus 20-i ünnepségről, valamint a Debreceni Virágkarnevál néhány allegorikus kocsijának Bihar megyei körútjáról. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok