^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi és a Bihar megyei tanévnyitó ünnepségről és a Nagykágyán megrendezett nemzetközi Koryu karate táborról. Ötszemközt magazinműsorunk vendége Kéry Hajnal főtanfelügyelő-helyettes volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a gálospetri családi napról, majd ezt követően Madárlátta Érmellék rovatunkban a Kiskerekiről, Érkörtvélyesről és Éradonyról készült kisfilmünket tekinthetik meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Bihardiószegi és az Éradonyi Napokról, az I. Érmelléki Roma konferenciáról és a Székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceumban megtartott nyári egyetemről. Madárlátta Érmellék rovatunk következő részében Albist mutatjuk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk az erdélyi szórványközösségeket szolgáló iskolabusz hálózat beindításáról és a debreceni virágkarnevál kompozícióinak Bihar megyei karavánjáról. Itthon Otthon magazinműsorunkban Fricska Imre, hivatásos vadásszal készült beszélgetésünk második részét tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Méhike Alkotótáborról és Csorján Melitta festőművész kiállításáról. Madárlátta Érmellék rovatunkban az Érbogyoszlóról készült kisfilmünket láthatják. Itthon Otthon magazinműsorunkban ez alkalommal Fricska Imre, hivatásos vadásszal ismerkedhetnek meg, akinek nemrégiben „Egy magyar vadász élményei” címmel nyílt kiállítása a Székelyhídi Városi Múzeumban.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a székelyhídi katolikus hittantáborról, az érköbölkúti lovasiskola táboráról és az önkéntes tűzoltók bihardiószegi bemutatójáról. Madárlátta Érmellék rovatunk következő részében Bihardiószeget ismerhetik meg. Itthon Otthon magazinműsorunkban a Székelyhídon megvalósult tíz napos nemzetközi ifjúsági csereprogramról láthatnak egy hosszabb beszámolót.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a hegyközszentmiklósi Kopita lovastáborról és a székelyhídi vakációs bibliahétről. Ötszemközt magazinműsorunk vendége Kócza István, Érbogyoszló község polgármestere volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a csokalyi családi napról, a West Alpine Off Road csapat székelyhídi körútjáról, a 31. Hálós Szentjánosbogár táborról és a Blisseva Partium Spirit Award néven első ízben szervezett nemzetközi pálinka- és párlatversenyről. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok