^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben tudósítást láthatnak a szentjobbi Szent István Iskolához tartozó új óvodájának átadásáról, valamint Székelyhíd kamerarendszerének üzembe helyezéséről. Értéka rovatunkban a Micskei Tájházat mutatjuk be. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! Mai adásunkban tudósítást láthatnak az Október 6.-án Székelyhídon és Margittán tartott megemlékezésékről, valamint az Ér Hangja Egyesület spanyol önkénteseinek első, kulturális rendezvényéről. Ötszemközt magazinműsorunkban Béres Csaba, Székelyhíd újraválasztott polgármestere beszél a következő négy év terveiről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! Mai adásunkban tudósítást láthatnak a Bihar megyei és székelyhídi választási eredményekről, valamint a Tarcsán és Érmihályfalván folyó legújabb munkálatokról. Tudósítóink Nagyváradon jártak, ahol nemrégiben mutatták be a Fedezd fel Bihar megyét elnevezésű turisztikai társasjátékot, és Hajdu Géza színművészt köszöntötték pályakezdésének ötvenedik évfordulója alkalmából.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben tudósítást láthatnak a székelyhídi tanévkezdő szentmiséről és megtekinthetik a székelyhídi várról nemrégiben elkészült 3D-s animációs kisfilmet. Értéka rovatunkban beszámolunk az érköbökúti Kecsekeháton megszervezett borpiknikről, Magazin műsorunkban pedig az érmihályfalvi Dr. Andrássy Ernő Múzeumba látogatunk el.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! Mai adásunkban egy hosszabb tudósítást láthatnak a Országos Önkéntes Hét Székelyhídon megtartott programjairól, valamint a Bihar Megyei magyar iskolák tanévnyitó ünnepségéről. Rövid híreinkben Székelyhídat érintő eseményekről, valamint a nagyváradi Szent László szobor elkészítésének részleteiről számolunk be. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! Mai adásunkban beszámolót láthatnak az Országos Önkéntes Hét Székelyhídon megtartott programjairól, a nagyváradi Ovisuli Egyesület tanszergyűjtő akciójáról, valamint az iskolakezdésre vonatkozó legfontosabb tudnivalókról. Magazin műsorunkban a margittai Gyöngyvetők Néptánccsoport mutatkozik be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! Tudósítóink az elmúlt héten Nagyvárad és az Bihar megye több településén is jártak, hogy az aktuális hírekről tudósítsák Önöket. Beszámolót láthatnak a nagyszalontai Túzok Látogatóközpont építéséről, a Partiumi Keresztény Egyetem őszi felvételijéről, a mozikat, színházakat érintő jelenlegi jogszabályokról, valamint azokról a korlátozásokról amelyet Magyarország hozott a határátlépést illetően.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! E heti adásunkban rövid híreinkben tudósitást láthatnak a bihardiószegi kenderház workshopról, valamint a Hegyközszentmiklóson megtartott veterán autók találkozójáról. Az elmúlt hétvégén tudósítóink Érmihályfalván jártak, ahol a település fennállásának 750 éves évfordulóját ünnepelték. Magazin műsorunkban az érmihályfalvi Nyíló Akác néptáncegyüttes mutatkozik be.

Megnézem Hozzászólok