A Székelyhídi Tanuszoda működtetői felhívják minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy aki úszni szeretne, akár alkalmanként, akár bérlettel, kérjen időpontot a 0786228635 telefonszámon, vagy üzenetben, az intézmény Facebook oldalán keresztül. A jegyek és bérletek árai elérhetők szintén az oldalon.
Ugyanakkor lehet jelentkezni úszótanfolyamra Krizsán Benjáminnál a 0754274729 telefonszámon. Az oktatás 16:00 és 21:00 óra között zajlik, ára 20 lej/alkalom.

Az uszoda használatakor a következő intézkedéseket, szabályokat kell betartani:
– Úszósapka kötelező, szemüveg javallott (mivel sós a víz).
– Tilos utcai ruhában belépni a kizárólag úszáshoz, zuhanyozáshoz kijelölt helyre.
– A vízbe való belépés előtt a kedvezményezettnek kötelessége betartani a szükséges egészségügyi előírások ciklusát, mely zuhanyzással zárul. A medencében csak megfelelő felszerelést szabad használni.
– Az előfizetőknek vagy oktatásra jelentkezőknek az úszási tevékenységhez félévi orvosi engedélyt kell felmutatniuk (amelyben azt írja, hogy úszásra alkalmas, háziorvostól és a bőrgyógyásztól).
– A sportbázisba belépők egy epidemiológiai szűrésen esnek át. A légúti fertőzés jeleit mutató személyek (gyakori köhögés és tüsszentés, megváltozott általános állapot) belépése nem engedélyezett
– A kedvezményezetteknek kötelessége a sportbázis helyiségeit tisztán és rendben tartani.