Tűz ütött ki az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham stadionjában, de hamar el is oltották, és senki sem sérült meg – ezt a klub erősítette meg.

Csütörtökön 10 óra körül hívták a tűzoltókat a Tottenham stadionjához. A standard.co.uk beszámolója szerint órákon át oltották a tüzet, s a Tottenham Stadionból 300 embert kellett evakuálni az eset miatt, de a Spurs a hivatalos oldalán másképp írta le a történteket.

„Néhány téves és szenzációhajhász beszámoló után megerősítjük, hogy a Tottenham Hotspur Stadium a kisebb tűz után ugyanolyan működőképes, mint korábban. A tüzet egy légkompresszor okozta, amely a konyhában volt. A tűz nagyon kis területre ért el, s az első személy eloltotta, aki a helyszínre került. Az épületet rövid időn belül kiürítették a szokásos biztonsági eljárások szerint, miután beindult a tűzjelzőrendszer. A londoni tűzoltóság személyzete ott volt a stadionban, és biztonsági ellenőrzést hajtott végre, mielőtt elhagyta a helyszínt” – olvasható a tottenhamhotspur.com oldalán. – nso.hu