Mel Gibsont szerethetjük is meg nem is színészként, Mel Gibsont szerethetjük is meg nem is rendezőként. Nehéz megítélni mindkét “szerepkörében” az Egyesült Államokban született ausztrált, de az kétségkívül igaz, hogy a filmvilág jelentősen megosztó karakterévé vált karrierjének több mint negyven évében.

És bár mindeddig csupán öt filmet rendezett, mi sem bizonyítja jobban megkerülhetetlenségét, mint az hogy a történészektől kezdve a vallásos és vallási kérdésekben releváns személyeken át a filmkritikusokig, valamint a rajongók köreiben is gerjesztett már vitákat, vélemény-csatákat. Reméljük hogy folytatása következik.

Valószínűleg az első romániai magyar nyelvű podcast csatorna Műsorvezető: Kiss Lóránt, Lencar Péter Főcímzene: Digital Harvest – The Third Interlude ======================================= 🎧Hol érheted el a podcastet? 🎙facebook – https://www.facebook.com/erhangjapont… 🎙spotify – https://open.spotify.com/show/3OalzzZ… 🎙anchor – https://anchor.fm/rdi-r 🎙youtube – https://www.youtube.com/c/RádióÉr2016 🎙honlap – erhangja.ro/radio 🎙instagram – https://www.instagram.com/radio_er2016/ ===========================================