Székelyhíd városvezetése ezúton értesíti a Felsővároson és környékén lakókat, hogy október 27-én az AVE Bihor cég összeszedi a tulajdonában lévő 120 literes hulladéktárolókat. Ezért megkérjük Önöket, hogy aznap reggel 8 óráig tegyék ki a ház elé ezeket. A kukák átadásakor alá kell írjanak egy átadási-átvételi jegyzőkönyvet. Ha erre nincs lehetőségük, a tarolókat le adhatják a székelyhídi munkapontnál (Malom utca 10-es szám) október 30-ig, reggel 8:00 órától 16:00 óráig.

Azoknak a személyeknek, akik NEM adják le a hulladéktárolókat, utólag le fogják számlázni annak értékét, ami 95,20 lej/drb (80 lej+ÁFA).Ugyanakkor megkérjük önöket, hogy október 26-án vagy 27-én 9.00 és 18.00 óra között fáradjanak el a munkásklubba átvenni az új tárolókat.

Ezen a két napon a munkásklubhoz várjuk azokat, akik a következő utcákon laknak:- Irinyi János,- Viilor,- Dealul Nou,- Dealul Mare,- Dankó Pista,- Tudor Nicolae,- Horea,- Cloșca,- Crișan,- Dealul Vecer Mic,- Dealul Vecer Mare,- Eacussinnes,- Ciocârliei,- 8 Martie,- Zólyomi Dávid (a klubtól fölfele),- Eroilor,- Arany János.