A fesztivált idén október 3–6. között szervezik meg a Szent László téren, valamint a Zöldfa utcán (Vasile Alecsandri). A részvétel a rendezvény programjain ingyenes.

 Idén a főszínpadon a remek hangulatról pénteken a The Rock (AD/DC Tribute Band) és a Vama, szombaton a 3SudEst és Smiley, vasárnap pedig Mihail és a The Motans fognak gondoskodni. A koncertek mellett élőzene és utcai művészet várja az érdeklődőket mind a négy napon. A Zöldfa utcán felállított Live Nouveau színpadon 18 órától élő koncertek lesznek mindennap, az utcai művészek pedig 15 órától kezdenek. A helyi zenekarok egy minimum 30 perces programmal nevezhetnek. A jelentkezés első szakasza szeptember 20–25. között zajlik, az érdeklődők e-mailben jelezhetik részvételi szándékukat a turism@oradea.ro címen. A fesztiválon való részvételhez, a sorrendtől függetlenül egy-egy csapatnak legalább 500 szavazatot kell gyűjtenie. A zenekarok a fellépési lehetőség mellett gázsit is kapnak, az első három helyezett 500 eurót/zenekar, a 4–7. helyezett pedig 300 eurót/zenekar.

A kicsik minden kreativitásukat és képzelőerejüket bevethetik a különböző kézműves foglalkozásokon, interaktív játékokon,. Mindeközben a szülők is gondtalanul szórakozhatnak, hiszen kialakítanak egy gyermekmegőrzőt is, ahol szakképzett személyzet vigyáz és foglalkozik majd a gyermekekkel

Forrás: B.N.