Hétfőn, 2022. január 10-én, 15:00 és 19:00 óra között, a székelyhídi oltóközpont munkatársai Érköbölkúton várják mindazon helyi lakosokat, akik be szeretnék oltatni magukat a koronavírus ellen. A Székelyhídi Oltóközpont munkatársai továbbra is a Pfizer-Biontech koronavírus ellen kifejlesztett vakcinájával oltanak (más néven Comirnaty).
A koronavírus elleni oltás ingyenes.

Ne feledjék, hogy az oltás jelenti a legkézenfekvőbb védekezést a Covid-19 fertőzés ellen, csökkenti a fertőzés és a vírus továbbadásának valószínűségét és jelentősen csökkenti a súlyos, vagy halált okozó megbetegedés kockázatát. Kérjük önöket, hogy bízzanak az orvostudományban és oltassák be magukat minél előbb.

2021. szeptember 28-tól a harmadik, emlékeztető koronavírus elleni védőoltásra is lehet jelentkezni, a következők szerint: 3. dózis – kiegészítő – súlyosan immunhiányos embereknél a 2. adag után legalább 28 nappal adható, de orvosi ajánlás szükséges vagy 3. adag – emlékeztető – minden ember számára beadható legalább 180 nappal a 2. adag után, és nincs szükség orvosi ajánlásra.