A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójában az F-csoportban PSG 3–0-ra megverte odahaza a Milant, a Borussia Dortmund pedig 1–0-ra diadalmaskodott a Newcastle United ellen idegenben. A labdarúgó Bajnokok Ligája 3. fordulójában az F-csoportban PSG 3–0-ra megverte odahaza a Milant, a Borussia Dortmund pedig 1–0-ra diadalmaskodott a Newcastle United ellen idegenben.

Simának tűnt, a végén izgulnia kellett a Barcelonának, de legyőzte a Sahtar Donecket, így három forduló után már kilenc pontja van a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában. A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a Porto 4–1-re legyőzte a Royal Antwerpet, így a második helyen áll a tabellán.

Nem született meglepetés a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában: a címvédő Manchester City 3–1-re győzött a svájci Young Boys otthonában, míg az RB Leipzig hasonló különbséggel verte meg odahaza a Crvena zvezdát a 3. fordulóban. Izgalmas találkozón 2–2-es döntetlent játszott egymással az Atlético Madrid és a Celtic a Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. körében. – nso.hu