A Telekom Veszprém kiegyensúlyozott játékot tanúsítva hét góllal nyert a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája szerda esti csoportmérkőzésén. 

Hetedik fordulójához érkezett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportköre: a B-jelű nyolcas második pozícióját elfoglaló Telekom Veszprém szerda este a csoport utolsó helyén álló, a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko vendégeként lépett pályára.

Az „Építők” a legrangosabb sorozat mellett a honi bajnokságot tekintve is győzelemmel hangolt az újabb derbire: a Barcelonában aratott történelmi siker után Momir Ilics együttese az ősi rivális OTP Bank-Pick Szegedet is könnyedén két vállra fektette. A felek legutóbb a 2020/21-es idényben találkoztak egymással szintén a BL-ben: akkor a Veszprém Arénában 39-24-re, míg Celjében 29-25-re diadalmaskodott a magyar rekordbajnok.

A vége 33-40 lett, a Telekom Veszprém hatodik alkalommal örülhetett a Bajnokok Ligája idei kiírásában. A csoportkör „odavágói” lezárultak, az „Építők” jövő csütörtökön (18.45) így ismét a szlovén bajnok Celjével találkozík, igaz, már a Veszprém Arénában. – vehir.hu