A címvédő Ferencváros és az élvonalba visszatérő MTK Budapest örökrangadóját rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának nyitófordulójában, írta az MTI. Az elmúlt szezonban ezüstérmes MOL Fehérvár FC az előző idény tavaszi küzdelmeinek egyik legjobbjához, a Zalaegerszeghez látogat. A fehérváriak kispadján az a Márton Gábor ül, aki a zalaegerszegieket a kieső helyen vette át, és a hetedik helyre hozta be őket a legutóbbi kiírásban.

A története legjobb eredményeként bronzérmes, ezzel az Európa-liga-induló Puskás Akadémia a kupagyőztes Budapest Honvéddal játszik. A felcsútiak június 27-én a zárófordulóban éppen a kispestiek 2-1-es legyőzésével érték el a dobogó legalsó fokát. Az NB I újonca, a Budafok a Kisvárdát fogadja, míg az Újpest Paksra, a Mezőkövesd pedig a Diósgyőrhöz látogat. Az élvonalbeli bajnokság várhatóan augusztus 15-én kezdődik, a kezdési időpontokról később döntenek.

Az OTP Bank Liga 1. fordulójának párosításai: Puskás Akadémia FC-Budapest Honvéd, Budafoki MTE-Kisvárda Master Good, Paksi FC-Újpest FC, Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC, ZTE FC-MOL Fehérvár FC, MTK Budapest-Ferencváros