A Bihar Megyei Nyugdíjpénztár arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy 2021. február 1-től lehet kérvényezni gyógykezelési jegyeket a következő helyekre: Amara, Bala, Bizuşa, Buziás, Kovászna, Geoagiu, Lacul Sărat, Menyháza, Nicolina, Olănesti, Pucioasa, Monteoru, Püspökfürdő.

A formanyomtatványokhoz csatolni kell a következő igazoló dokumentumokat: nyugdíjasoknak – a személyi igazolvány másolatát; az 1990/448. számú törvény kedvezményezettjeinek – a személyi igazolvány és a rokkantsági besorolási fok igazolásának a másolatát, valamint a gyógykezelési időszakot (ha a rokkantság ideiglenes); a 2000/189. számú törvény kedvezményezettjeinek – a személyi igazolvány és a 2000/189. számú törvény másolatát; az 1990/118. számú dekrétum kedvezményezettjeinek – a személyi igazolvány és az 1990/118. számú törvény másolatát; hadi veteránoknak – a személyi igazolvány és a katonai igazolvány másolatát; a biztosítottaknak – a személyi igazolvány másolatát; munkanélkülieknek – a személyi igazolvány másolatát.

Elérhetőségek: személyesen a székhelyen (Dunărea utca 6. szám), 5. számú ügyfélablak, 8–12 óra között, a székhelyen levő speciális postaláda, postai úton: Casa Judeţeană de Pensii BIHOR, str. Dunărea nr. 6., cod poştal 410027, Oradea, jud. Bihor, vagy a www.cjpensiibihor.ro, honlapon, a „bilete de tratament” menüpont alatt.