Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea visszaszerezné korábbi kiválóságát, a belga Eden Hazard-t a Real Madridtól. Az El Nacional szerint az ügy meglepő fordulatot vehet, ugyanis a Real a Chelsea válogatott jobbhátvédjét, Reece Jamest kérné cserébe Hazard játékjogáért.

Alapot adhat a hírnek, hogy a Real Madridnál a mostani idényben komoly problémát jelent, hogy nem megoldott a gyakran sérült Dani Carvajal pótlása a védelem jobb oldalán – a spanyolok trénerét, Carlo Ancelottit nem győzte meg az előszezonban a Fiorentinának kölcsönadott Álvaro Odriozola, és többször előfordult, hogy kényszerű okokból Lucas Vázquezt szerepeltette Carvajal posztján. Vázquez rendre a Real Madrid gyenge pontjának bizonyult, s a rossz teljesítménye miatt alternatíva után néztek a blancók.

A Transfermarkt Jamest 45, Hazard-t 25 millió euróra taksálja. Kérdés, a Chelsea beáldozza-e az egyik hosszú távú megoldást kínáló alapemberét, hogy visszaszerezze Hazard-t. Ám nem kizárt, hogy a belgáért és némi plusz pénzért elengedi Jamest Madridba. – nso.hu