Májusban startol az Ér Hangja Egyesület ötödik Erasmus+ nemzetközi ifjúsági cseréje, amelyre a szervezők szeretettel várják a jelentkezőket. A program időpontja 2018. május 7-13., a helyszín Székelyhíd, a szervezők pedig 6 résztvevőt (17-30 év között) és egy csoportvezetőt (18+) keresnek, akik rendelkeznek romániai személyigazolvánnyal! A résztvevő országok ezúttal Görögország, Litvánia, Magyarország, és természetesen a szervező országa, Románia. A foglalkozásokon a társalgási nyelv az angol.

De mire is lehet jelentkezni? Egy egyhetes élményre, amelyben ki lehet próbálni a fafaragást, nemezelést, szövés-fonást, csigatészta sodrást, amik a jövőben akár egy vállalkozás alapját képezhetik. Ezek mellett tematikus bemutatók, kulturális estek, egyéb készségfejlesztő tevékenységek várnak a résztvevőkre. A program címe: A múlt mesterségei, a holnap forrásai? (Crafts of the past, crafts of the future). A részvétel díjtalan!

Jelentkezni ÁPRILIS 25-IG lehet e-mailben (erhangja1@gmail.com) egy motivációs levéllel, vagy telefonon a 0755-481-491-es számon!

Szállást, étkezést, és minden tevékenységet az Erasmus+ Program támogat, te csak a jókedved hozdd magaddal!