Sajtótájékoztató keretében hirdettek bérletet a Székelyhídi Szabó Ódzsa Színházban. Czvikker Katalin főigazgató, Tóth Tünde színművész, Hunyadi István színművész és Szabó J. Viktor bábszínész, akit a Györfi Csaba rendezte Tüskevár egyetlen bábja, Csikasz is elkísért a Szigligeti Színház bérletajánlatát hozták városunkba.

„A Tüskevár, a Bányavirág és a Mezítláb a parkban című saját produkció, illetve a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Anconai szerelmesek című előadása érkezik az Érmellék fővárosába ebben az évadban a Szabó József „Ódzsa” bérlet keretében. A székelyhídi bérletvásárlók emellett a Csárdáskirálynő vagy A padlás című zenés előadásainkat is megnézhetik a Szigligeti Színházban.”- hangzott a sajtótájékoztatón.

A bérlet teljes ára 140 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 120 lej. Mind az öt előadásra szóló bérlet 170 lejbe kerül. Bérletet a színház jegypénztárában lehet vásárolni, hétfőtől csütörtökig 8–16, péntekenként 8–14 óra között. Az első előadás a Tüskevár december közepére várható.