November 22. és 29. között lezárják a forgalmat a Szent László (Unirii) téren, a Teleki (Primăriei) utcai kereszteződéstől kezdve egészen a Kert (Avram Iancu) utcáig. A forgalomkorlátozás oka a karácsonyi vásárra való készülődés.

A jelzett időszakban a 12-es és a 14-es számú autóbuszok útvonala módosul. A 12-es autóbusz vonalát megrövidítik, így csak a December 1. parkig megy. A váradszőllősi Kauflandtól az Emanuil Gojdu téri megállóig az útvonal változatlan marad, a további részben a következőképpen módosítják: Nagyvásártér (Piaţa 1 Decembrie) – Zárda (Mihai Viteazul) utca – Vámház (Sucevei) utca – az útvonal további része változatlan marad.

A 14-es vonal csak a Nagyváradi Egyetem irányába változik. A Körös (Tudor Vladimirescu) utcai RER-megállóig változatlan marad, majd a Vitéz (Decebal) utca felé halad tovább a járat. A Beöthy Ödön (Iuliu Maniu) utcán három helyen áll meg (történelmi városközpont 1. és 2., majd az utca központi végén), ezután továbbhalad a Kert (Avram Iancu) utca felé. Az útvonal további része nem változik.

Forrás: B.N.