Sötét, misztikus hangulat, eső áztatta nagyvárosok, kietlen és kiüresedett távoli vidékek, szűk, szorongó, zárt helyszínek. Mindez egy ember, egy rendező álomvilága, skizoid és klausztrofób személyiségekkel, zseniális elmebajosokkal és sziporkázó, eltévelyedett nyomozókkal.

És ez csupán a dió felszíne, külseje, mert ahogyan az elme kalapácsával lesújtunk erre a csonthéjasra, az szilánkosra törve fedi fel mélyebb és rejtettebb rétegeit előttünk, David Fincher elméjének látomásos bugyrait, egy neo-noir lovag modernkori vizuális költészetét. Mert ugye tudjuk, hogy “szép hely a világ, érdemes harcolni érte”. A második részével egyetértek.    

Valószínűleg az első romániai magyar nyelvű podcast csatorna Műsorvezető: Kiss Lóránt, Lencar Péter Főcímzene: Digital Harvest – The Third Interlude ======================================= 🎧Hol érheted el a podcastet? 🎙facebook – https://www.facebook.com/erhangjapont… 🎙spotify – https://open.spotify.com/show/3OalzzZ… 🎙anchor – https://anchor.fm/rdi-r 🎙youtube – https://www.youtube.com/c/RádióÉr2016 🎙honlap – https://erhangja.ro/radio/ 🎙instagram – https://www.instagram.com/radio_er2016/ ===========================================