A járványügyi helyzetre való tekintettel a nagyváradi Szigligeti Színház egy későbbi időpontban szervezi meg az eredetileg április 15–19. közöttre tervezett HolnapUtán Fesztivál nyolcadik kiadását. A teátrum közleményét alább olvashatják.

A Szigligeti Színház számára a tavasz ma már a HolnapUtán Fesztivállal egyenlő. Nagy öröm, hogy az elmúlt években sikerült egy olyan brandet kialakítani, ami iránt nemcsak a nagyváradi, hanem az erdélyi és magyarországi színházbarátok egyaránt érdeklődnek. Most azonban, mindannyiunk egészsége és biztonsága érdekében, azt a döntést kellett meghoznunk, hogy határozatlan időre elnapoljuk a VIII. HolnapUtán Fesztivált.

Amint a színházi kényszerszünetet feloldják, gőzerővel fogunk dolgozni azon, hogy 2020-ban is kiváló előadásokkal örvendeztessük meg közönségünket. Addig is töltsenek minél több időt családjukkal, vigyázzanak egymásra, és kövessék figyelemmel a színházak on-line közvetítéseit – mert színházat nézni az otthon biztonságából is jó! – biharmegye.ro