Újabb kiállítás várja a művészetkedvelőket szeptember 14-től, hétfőtől a nagyváradi Vilidár István Fotógalériában. A várbeli galéria falain péntek 18 órától ezúttal Bokor Zsolt alkotásaiból nyílik kiállítás. A fotóművész 1993-ban született, felváltva Nagyváradon és Budapesten él, programozóként dolgozik. A fotózást, amely szenvedélyévé vált, autodidakta módon sajátította el.

A kiállításmegnyitót, amit ezúttal is élőben közvetítenek az egyesület Facebook-oldalán, köszöntésével Tóth István, a Tavirózsa Fotóklub és az Euro Foto Art Egyesület elnöke nyitja meg, az alkotásokat az egyesület legidősebb tagja, Erbsz Tibor ismerteti, A tárlatmegnyitó alkalmával fellép Thurzó Sándor József, a Duo Varadiensis tagja. Előadásában hallhatóak lesznek Zsolt Nándor Berceuse, Simonetti Madrigale és Charlotte Hampe Menuett und Musette című alkotásai.

Az új kiállítást, amely a Tavirózsa Fotóklub és a Nagyváradi Városi Múzeum partnerségében, illetve az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület támogatásával valósulhatott meg, a közönség október 1-ig látogathatja, a hét minden napján 8–20 óra között. A belépés ingyenes. – erdon.ro