A következő szezonban is Danyi Gábor lesz a vezetőedzője a bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő győri női kézilabdacsapatnak, amelynek a 2020/21-es kiírástól Görbicz Anita nemcsak a játékosa lesz, hanem másodedzője is. A Győri Audi ETO KC csütörtöki közleménye szerint a szakmai stáb és a játékoskeret is összeállt a következő idényre, egyedül a belső posztokra érkezik a csapathoz egy új kézilabdázó, akinek a személye még nem ismert.

Azt már korábban közölte a klub, hogy a francia Amandine Leynaud-ra nemcsak a kapuban számít a következő szezonban, hanem kapusedzőként is. Most pedig azt jelentette be, hogy Görbicz Anita, a csapat továbbra is aktív legendája ugyancsak játékosedző lesz. Görbicz Anita korábbi edzőinek, a sportág meghatározó szakembereinek a véleményét is kikérte, és mindannyian megerősítették, hogy a következő szezonban a játékosedzői feladatkör a legtesthezállóbb neki – folytatta Bartha Csaba.

A Győri Audi ETO KC 2020/21-es játékoskerete: Kapusok: Silje Solberg, Laura Glauser, Amandine Leynaud Mezőnyjátékosok: Fodor Csenge, Puhalák Szidónia, Görbicz Anita, Eduarda Amorim, Veronica Kristiansen, Anne Mette Hansen, Stine Oftedal, Estelle Nze-Minko, Amanda Kurtovic, Beatrice Edwige, Kari Brattset, Lukács Viktória, Faluvégi Dorottya, Bódi Bernadett – MTI