A komplexum parkolója két napig szuper vidámparknak ad helyet, lesz bungee jumping, körhinta, íjászat és felfújható csúszdák, valamint gyors ételek

Azok, akik kimennek az ERA-ba, változatos és ingyenes tevékenységekben vehetnek részt, megnézhetik A király új ruhája című előadást a Trendart Company előadásában, lesz bungee run (szombaton, mind gyermekek, mind felnőttek részére), kreatív műhelyek, kabalák felvonulása a Vidámság barátaival, óriás szappanbuborékok, bika rodeó (100 kg-ig), gólyalábak, M Models Agency divatbemutató (Marius Molan divattervező).

A gyermekeket népi játékokkal (egyedi, nagyméretű fajátékok) zajló tevékenységekbe vonják majd be mozgásképességük fejlesztése érdekében. Lesz csigaverseny, célba lövés vagy lovagi torna, egy hatalmas puzzle – csak néhány ama tevékenységek közül, amelyekre várják a gyerekeket.A fesztiválon természetesen különféle sporttevékenységek is lesznek, például zumba a népszerű Gianival, foci és kosárlabda a nagyváradi klubokkal és asztalitenisz. A legbátrabbak jelentkezhetnek az Exatlonra is, ahol összemérhetik erejüket, bátorságukat egymással, Sebestyén Kinga, az egyik legismertebb aerobic edző pedig Kangoo Jumps edzésre hívja a kicsiket (kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Kangoo-hoz előre kell regisztrálni a hood@kingasebestyen.com címen).

Ahogy az várható volt, a művészeti program is változatos lesz. A helyi művészek mellett, mint például Maria Chiș vagy Larisa Oneț, színpadra lépnek legnépszerűbb művészeink is: szombaton, 18 órától Dorian Popa, 19 órától Spike, vasárnap 19 órától pedig Irina Rimes.

A rendezvényre a belépés mindenki számára ingyenes.

Forrás: Erdély Online