A Nemzetek Ligájában a B-liga 3. csoportjának 4. fordulójában a magyar válogatott Oroszország vendégeként lépett pályára Moszkvában, és gól nélküli döntetlenre végzett. Törökország kétgólos hátrányból felállva 2–2-es döntetlent játszott Szerbiával a Nemzetek Ligája B-ligájának magyar érdekeltségű csoportjában. Az egy órán át emberhátrányban játszó angol labdarúgó-válogatott otthon 1–0-ra kikapott Dániától a Nemzetek Ligája A-ligájának 4. fordulójában, így az Izlandon nyerő Belgium az élre állt a csoportban.

A Nemzetek Ligája A-ligájának 3. csoportjában a világbajnok Franciaország remekül kezdett döntőbeli ellenfele otthonában, és Griezmann révén hamar megszerezte a vezetést. A horvátok sokáig nem találták a ritmust, de aztán összeszedték magukat, és kiegyenlítettek. A slusszpoén azonban a franciáké lett, mert Mbappé szinte a semmiből a győztes gólt is megszerezte. A csoport másik találkozóján a portugálok 3–0-ra nyertek a pont nélkül álló svédek ellen.

NEMZETEK LIGÁJA, 4. FORDULÓ B-LIGA 3. CSOPORT: OROSZORSZÁG–MAGYARORSZÁG 0–0, Törökország–Szerbia 2–2 (Calhanoglu 57., Tufan 76., ill. Milinkovics-Szavics 22., A. Mitrovics 49. – 11-esből) A-DIVÍZIÓ
1. CSOPORT: Olaszország–Hollandia 1–1 (1–1), A-DIVÍZIÓ
3. CSOPORT : Horvátország–Franciaország 1–2 (0–1) A-DIVÍZIÓ
2. CSOPORT: Anglia–Dánia 0–1 (Eriksen 35. – 11-esből), Izland–Belgium 1–2 (Saevarsson 17., ill. R. Lukaku 9., 38. – az elsőt 11-esből)