Miután a Győri Audi ETO KC a múlt héten a Ferencvárostól elszenvedett bajnoki vereség után menesztette Danyi Gábor vezetőedzőt, és megbízott vezetőedzőként Görbicz Anitával az ETO 18 góllal legyőzte a Debreceni VSC-t a hétvégén, a klub hétfőn hivatalos honlapján bejelentette: az előzetesen tervezettnél hamarabb, már a héten visszatér a csapat kispadjára Ambros Martín, aki korábban hat éven át már dolgozott a zöld-fehérek vezetőedzőjeként.

A gyorietokc.hu-n megjelent közlemény szerint a spanyol szakember szombaton, a Ferencváros elleni Magyar Kupa-elődöntőn ül le ismét a csapat kispadjára. A klub elnöke, Bartha Csaba külön köszönetet mondott Görbicz Anitának, amiért a DVSC elleni bajnokin győzelemhez segítette az ETO-t.

Ambros Martín eredetileg 2021 júliusában tért volna vissza a Győri Audi ETO élére vezetőedzőként. A spanyol tréner változatlan szakmai stábbal vág neki a szezon hátralevő mérkőzéseinek, Kun Attila másodedzőként, Holanek Zoltán erőnléti edzőként segíti munkáját – zárul a klub honlapján olvasható közlemény. A spanyol szakember nyári visszatérésének bejelentésekor azt is közölte az ETO, hogy Martín két évre szóló szerződést ír alá a klubbal. – nso.hu