A nagyváradi önkormányzat az idén is meghirdeti az adóbefizetéshez kapcsolódó nyereményakcióját, melynek lényege az, hogy a helyi adójukat és illetéküket befizető polgárok között belépőt sorsolnak ki a nagyváradi aquaparkba. A nyereményjáték január 13. és március 31. között tart, és mindenki automatikusan részt vesz benne, aki az említett időintervallumban a www.oradea.ro honlapon vagy a MobilePay applikáció segítségével kifizeti az idei évre esedékes minden adóját és illetékét.

A sorsolást hetente egy alkalommal ejtik meg, és a polgárok egyszer vesznek részt a sorsoláson, méghozzá azon a héten, amikor megtörtént az idei évi adójuk teljes befizetése, tehát akik több részletben fizetnek, azok azon a héten vesznek részt a sorsoláson, amikor az utolsó részletet is befizették. A nyeremény egynapos családi belépő (két felnőtt és két gyerek) a nagyváradi aquaparkba, a létesítményben minden további költséget a nyertes kell fizessen. Minden héten egy sorsolás lesz, tehát január 13. és március 31. között tizenegy nyertest húznak ki. Az első sorsolás január 26-án lesz a január 13–20. között adójukat befizető polgárok közül, ebbe a húzásba a beszámítják a január 13-a előtt történt befizetéseket is.

Minden alkalommal három nevet húznak majd ki, egy nyertest és két pótnevet. Ha a szerencsés személy nem tart igényt a nyereményre, akkor a két pótnév közül választanak nyertest. A szerencsés díjazottak neveit a sajtón, a polgármesteri hivatal Facebook-oldalán és a lakcímre küldött értesítő útján is értesítik. A belépőjegyet a sorsolás utáni harminc napon belül lehet igényelni, és az idei év során bármikor fel lehet használni. További információkért írjanak a primarie@oradea. ro e-mail címre. – erdon.ro