^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!

E heti adásunkban megtekinthetik, hogyan zajlott a Szépkorúak találkozója Paptamásiban. Továbbá Gavrucza Tibor székelyhídi retrospektív kiállítás-megnyitójáról is hírt adunk, illetve szintén Székelyhíd kapcsán egy iskolai Erasmus+ program részleteit is megismerhetik. Fontos székelyhídi közleményt is láthatnak a kedves nézők, hiszen egy határozat alapján eltörölhetőek a helyi adók késedelmi kamatai.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 325. adásában több történelmi vonatkozású látnivalóval találkozhatnak, így például október hatodikai megemlékezésekről szóló tudósításokkal, vagy a Nagyvárad Krónikája c. könyv szerzőjével készült magazinműsorunkkal. A sportkedvelők is kapnak hírmorzsákat.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Munkatársaink a 324. adásban a sporthírek mellett színesebbnél színesebb őszi összeállításokkal készültek Önöknek. Betekinthetnek több nagyváradi történésbe: voltunk erdei zenei fesztiválon, belopakodtunk a színház felújítás alatt álló kulisszái mögé, és bábszínházban is voltunk.
Az Érmelléken eközben szüreti fesztiválok zajlottak, Szalacson és Szentjobbon is, míg Érmihályfalva megszervezte újabb Dióverő nagyvásárát.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
E heti adásunkban megtekinthetik, hogyan zajlott a szüreti bál paptamásiban, továbbá beszámolunk a Nagyváradon VII.-ik alkalommal megrendezett Holnapfesztről is. Sajnos még mindig fellelhetőek gócpontjai megyénkben is a sertéspestisnek, ennek kapcsán szintén tájékoztatjuk önöket. Kilátó rovatunkban Irinyi János feltaláló életútjának fontosabb állomásait barangolhatják be egy lelkes kerékpáros társaság szemszögéből.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér Tv 322. adásában betekintést nyerhetnek az Érmellék életének eseményeibe, így összefoglalót láthatnak a Székelyhídon megtartott Nagyvárad Krónikája című kiadvány bemutatójáról, illetve Székelyhídra látogatott Böjte Csaba is, aki ezen alkalomból tanévnyitó szentmisét tartott a katolikus templomban. Természetesen ellátogattunk az elmúlt hétvégén Bihardiószegen megrendezett szüreti bálra is, valamint a Monospetriben szervezett Traubenfesten is ott járt stábunk, illetve a szentjobbi templombúcsúról is láthatnak összefoglalót.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

Az Ér Tv 321. adásában beszámolunk az elmúlt hét jelentősebb érmelléki eseményeiről, így összefoglalót láthatnak a Székelyhídon és a hozzá tartozó településeken lezajlott 2019-2020-as tanévnyitókról. Természetesen ellátogattunk az elmúlt hétvégén nagykágyán megrendezett családi napra is, valamint betekintést nyerhetnek a szalárdi Adorján Várban megszervezett népünnepélybe.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők! e heti, 320. adásunkban négy különböző helyszínnel jelentkezünk Önöknek. Láthatják hogyan zajlott Margittán a Szabadságfeszt és az abba ágyazott néptánc gála. Megmutatjuk milyen volt a hangulat Érmihályfalván a Részek viadalán és a köbölkúti családi napon. Illetve az idei székelyhídi nyári táborpalettán legfrissebb “szereplőt”, a legótábort is megfilmesítettük.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
A 319. adásban hat érmelléki és hegyközi település híreivel jelentkezünk. Ez adásban látható kultúra, hagyomány, sport. Rég nagy sikernek örvendő eseményekről és első ízben látott történésekről tudósítunk, ezúttal több mint 40 percben.

Megnézem Hozzászólok