^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Székelyhídi színház és az észak-erdélyi autópálya Bihar˗Bors szakaszának jelenlegi munkálatairól, valamint az augusztus 22-23 között megrendezésre kerülő Nyitott ablak Európára rendezvénysorozat előkészületeiről. Az Ér Hangja rádió vendége ez alkalommal Vincze Lóránt, EP-képviselő, a FUEN elnöke volt, aki az elmúlt egy éves brüsszeli munkájáról adott áttekintést.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi árvízvédelmi és megelőzési munkálatokról, továbbá hírt adunk a településen épülő ANL tömbházlakásokról is. Mindezeken kívül összeállítást láthatnak a mihályfalvi Mester utcában zajló fejlesztésekről, továbbá az ottományban újonnan felállított korszerű lakodalmas sátorról. De megtudhatják azt is, hogy mit is jelent az Év kiállítása, és milyen szerepe van ebben a nagyváradi Ady Endre Emlékmúzeumnak. Továbbá betekintést nyerhetnek a török gasztronómia ízvilágába is. Magazin rovatunkban pedig a Monospetriben alakult Bábota Néptáncegyüttes bemutatásával jelentkezünk nézőink számára.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban beszámolunk a tíz éve működő Magyarok Kenyere-15 millió búzaszem programról, valamint megyénkben harmadik alkalommal megrendezésre került retró autók ralijáról. Tudósítóink a héten Érmihályfalvára, Érkörtvélyesre és Szalacsra látogattak el, hogy beszámoljanak az ott folyó aktuális munkálatokról, ugyanakkor több Székelyhídat érintő hírrel is szolgálunk. Magazin rovatunkban munkatársaink és önkénteseink által a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és jelenlegi szabályozásáról készített kisfilmet tekinthetik meg nézőink.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Margittán és Érkörtvélyesen folyó legújabb fejlesztésekről, a Nagykágyai Szakközépiskolában és a Partiumi Keresztény Egyetemen zajló beiratkozási időszakról, valamint a Phoenix Sportegyesület, két szakosztályának jelenlegi tevékenységeiről. Magazin rovatunkban a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról és jelenlegi szabályozásáról készített bemutatónkat tekinthetik meg nézőink.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban beszámolót láthatnak a PKE-n megtartott virtuális diplomakiállításról és arról, hogy miként készülnek Érmihályfalván a település első írásos említésének 750. évfordulójára. Továbbá hírt adunk az árvíz elleni küzdelemről Székelyhídon, valamint a Bihardiószegi mosoda átadásáról. Magazin rovatunkban a Borsi Galagonya Néptáncegyüttessel ismerkedhetnek meg nézőink.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban beszámolunk a székelyhídi érettségizők eredményeiről. De összeállítást láthatnak a Rákóczi Szövetség iskolatáska-adományozó akciójáról is. Valamint hírt adunk az egykori nagyváradi püspök, Patachich Ádám címerének ünnepélyes elhelyezéséről a püspöki palota homlokzatára. Magazin rovatunkban pedig a székelyhídi Zajgó Néptáncegyüttes bemutatásával jelentkezünk nézőink számára.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
Aktuális adásunkban beszámolunk a székelyhídi nyolcadikosok képességvizsgájáról. Továbbá hangulatos videó összeállítást láthatnak az Ér TV 7 éves működésének pillanataiból. Magazin rovatunkban pedig a micskei Görböc Néptáncegyüttes bemutatásával jelentkezünk nézőink számára.

Megnézem Hozzászólok

Kedves nézőink!
E heti adásunkban több térségbeli településről is hírekkel jelentkezünk. Érmihályfalván tovább folytatódik a tanmedence építése, illetve elkezdődhetnek a Gizella malom felújításának munkálatai is. Beszámolunk továbbá a Diószegen indított “Mindennapi kenyerünk” program részleteiről is. Kilátó rovatunkban pedig a szalárdi fejlesztésekről és beruházásokról láthatnak hosszabb összefoglalót.

Megnézem Hozzászólok