^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Ér tv Nézők!
E heti adásunkban a határátkelés problematikájáról láthatnak újabb híradást, majd Bihar megyei focihírek következnek.
Magazinműsorunk a pandémia idején ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Online csatornánk 357. adásában számos hírrel szolgálunk Székelyhídról, Margittáról, Értarcsáról, de Nagyváradról is több hírrel jelentkezünk. Magazinműsorunk a pandémia idején ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézőink! A heti adásban segélyakcióról, online nevelési tanácsadásról, és a nagyváradi Szent László zarándoklatról láthatnak híreket. Magazinműsorunk a kijárási és gyülekezési tilalomra való tekintettel ismétlés.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Az Ér tv 355. adásában Monospetribe látogatunk egyéb rövid hírek mellett, majd ismételt magazinműsorunkban a székelyhídi férfikórust láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Első idei májusi adásunkban újabb mesés Értéka magazinnal jelentkezünk a Csillagocska Alapítvány együttműködésében, de néhány jó hírrel is szolgálunk, Bihardiószegről és Nagyváradról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézôink!
Az Ér tv 353. adásában Székelyhídon és Szentjobbon, továbbá Nagyváradon zajlott történésekről láthatnak összefoglalót.Magazinműsorként az Ér Hangja médiacsoport török önkéntesének kisvideóját, és egy tájházbemutatót láthatnak.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Online csatornánk 352. adásában Bihardiószeg fejlődésének jelenlegi fontos munkálatairól láthatnak híranyagot, de Váradra is kikacsintunk az Érmellékről, hiszen a PKE régi új rektorával a kinevezéséről, illetve Bihar megye tanácsának elnökével a határátkelés problémájáról interjúztunk.
Értéka rovatunkban zeneoktató mese előadást láthatnak a Csillagocska Alapítvány jóvoltából.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Az Ér Hangja médiacsoport online televíziójának 351. adásában különleges összefoglalókkal várjuk Önöket. Láthatnak egy közlemény a képernyők előtt történő húsvéti úrvacsoravételről, bemutatunk egy rövidfilmet az érmindszenti Ady emlékházakról, de frissítjük a Bihar megyei online oktatással kapcsolatos tudnivalókat is, illetve újabb programajánlót is hoztunk Önöknek.
Értéka ismétlésünkben a székelyhídi kézművescsoport vezetőjével, Braun Ildikóval készült műsorunkat láthatják.

Megnézem Hozzászólok