^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Ér tv Nézôk! Online csatornánk 340. adásában Margitta magyar kultúra napi mûsora és az Érmihályfalván történt Pódium-díj átadója látható. Emellett Nagyváradról is csempésztünk egy kis kultúrát adásunkba, s mindezeket Ötszemközt beszélgetéssel zárjuk. Fotelünkben ezúttal Székelyhíd város polgármesterét láthatják és hallhatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink, aktuális adásunkban a Dr. Kecskeméti István neuropszichiáterrel történt beszélgetésünk második részét láthatják, valamint beszámolunk néhány helyi és térségbeli eseményről is. Így például információkkal szolgálunk a székelyhídi Nyugdíjas Klub létrejöttének részleteiről, valamint a több napos borász találkozóról és borász képzésről is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézôk, idei második adásunkban a Dr. Kecskeméti István neuropszichiáterrel történt beszélgetésünk elsô részét láthatják, mellette kis váli ajánlóval.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézôk, elsô újévi adásunkban a 4. Érmelléki Adventi Fonó mestereivel, kézműveseivel ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink! E heti adásunkban bemutatjuk a székelyhídi karácsonyi vásár eseményeit és pár kórus előadásával kívánunk kellemes ünnepeket!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők! A legszentebb ünnep előtti utolsó adásunkban sok-sok rövid hírrel szolgálunk Önöknek Bihar megye számos pontjáról. Ezek fő témája az adventi időszak, a közösségi idő, a hagyományőrzés, az ünnep közeledte. Disznótorok, kórustalálkozók, sakk, színház és oktatás is található összefoglalóink között.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők! Aktuális adásunkban Főként Margitta és Nagyvárad híreit láthatják, a mi lencsénken keresztül, hiszen Ady-megemlékezésen, illusztráció kiállításon, és történelmi események élménybeszámolóján is részt vettünk. Magazin műsorunkban a Székelyhídon történt Adventi érmelléki fonórl készült összeállítást, és az Érmihályfalvi költő, Máté Imre emlékezetére készült kisfilmet láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
E heti, 333. adásunkban, sport és rövid híreink után, az Értéka magazinban egy könyv létrjejöttének történetével ismerkedhetnek meg: stúdiónk vendége volt Boros József, érmihályfalvi nyugalmazott irodalomtanár, író, akinek nemrég jelent meg második könyve.
Híradásainkban németországi ajándékkonvojról, a Törekvés SK futballistáinak helyzetéről, és az idei Partiumi zenésztalálkozóról tájékozódhatnak.

Megnézem Hozzászólok