^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Ér tv Nézők!
Újabb kerek számhoz érkeztünk. Ezen a héten, de nem csak, a 350. adásunkat tekinthetik meg, amelyben bár magazinműsorunk egy számunkra kedves, ismételt darab, híreink továbbra is aktuálisak.Híradónkban a nagyváradi lakosságot a koronavírus járvány idején szolgáló önkéntes platformról, az online megtartott istentiszteletekről halhatnak, és arról, miként ünnepelte a Szigligeti Színház a szakma világnapját az internet segítségével.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 349. adásában Értéka magazinunkkal most a környezettudatosságra igyekszünk felhívni a figyelmet egy csomagolásmentes bolt egyik vezetőjével beszélgetve.
A műsorban emellett újabb programajánló kapott helyet a kijárási tilalom napjaira, és a nagyváradi Szacsvay Iskola távoktatást segítő kisvideóinak ötletéről is tájékoztatjuk Önöket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézőink!
Online csatornánk 348. adásában az otthon töltendő idő elütésére ajánlunk interneten elérhető kulturális kikapcsolódást.
Emellett rövid híreket láthatnak a nagyváradi Szigligeti színház online elérhető műsorairól, Székelyhídon történt takarmányozási tájékoztatásról, és a Bihardiószegen történt, eddig példátlan sírrongálásokról is.
Magazinműsorunkban a nagyváradi Euro Foto Art Egyesület elnökével, Tóth István fotóművésszel ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Stábunk a 347. adásban ismét színes kínálattal jelentkezik.Székelyhídon bormustrára és kokárdakészítő műhelybe várták a férfiakat és nőket az elmúlt hét során. Váradon a Partiumi Egyetem nyílt napján is jártak munkatársaink, de a Szalacson zajlott körzeti Kurutty iskolai versenyről is tudósítunk.
Ötszemközt magazinműsorunkban Érbogyoszló község polgármesterét, Kócza Istvánt ismerhetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!

Az Ér Hangja Televízió stábja tartalmas beszámolókkal készült Önöknek a 346. adásban.
Székelyhídon megszervezték a régi hagyományokkal rendelkező Érmelléki Borversenyt, ahol számtalan díjat és dícséretet osztottak ki. Szintén Székelyhídon egy vajdasági plébános öltött kötényt magára: főzni tanított gyerekekt és könyvbemutatót is tartott.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Örömmel osztjuk meg Önökkel tudósításainkat számos értékes eseményről, amelyek az elmúlt egy hétben történtek. A érmelléki borversenyek sorában ezúttal Bihardiószeg rekorddöntögető rendezvényén jártunk. Székelyhídon a Natura 2000-es területekről tartottak tájékoztatót, jótékonysági focitorna és jótékonysági futás is volt ugyanezen a hétvégén.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőnk! Az Ér tv 344. adásában török kultúráról, szőlőmetszésről, ízletes hurkákról tudhatnak meg érdekességeket. Magazin műsorunkban az Ér Hangja Egyesület önkéntesének pályaválasztási műsorából láthatnak újabb részt. Ezt főként fiataloknak ajánljuk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! A heti, 343. adásunkban Ötszemközt magazinnal jelentkezünk, melynek vendége Margitta város polgármestere, Pocsaly Zoltán volt. Híreink között nagyváradi kulturális eseményekről, illetve székelyhídi és szentjobbi történésekről láthatnak beszámolót.

Megnézem Hozzászólok