^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban közérdekű híreink után a tavalyi év legnézettebb magazinműsorát ismételjük meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Második újévi adásunkban jó hírekkel szolgálunk Székelyhídról, hisz több fejlesztési terv is beérett. De a sport és a magazinműsorok kedvelői se csüggedjenek.

Megnézem Hozzászólok

BÚÉK kedves Nézőink!

Nehezen tudjuk elengedni a meghitt ünnepi időszakot, az eközben szerzett kellemes élményeket, ez idei első műsorunkon is érezhető lesz.

De a jövőbe tekintünk! Műsorunkból megismerhetik az érszőllősi DicsÉr Band munkájának egy szeletét, illetve a székelyhídi vívóedzőt, Rupárcsics Csillát is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nőzőink!

Az ünnepek között sem szünetel az Ér tv adásainak háttérmunkája.
A 2018-as év utolsó adásában többek között a székelyhídi karácsonyi vásárról láthatnak beszámolót, akik lemaradtak az eseményeksorozatról. Emellett a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága kérésére elkészült híranyagot is bemutatjuk, majd Értéka rovatunkban a Búzavirág Népdalkört ismerhetik meg a nézők.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Karácsonyhoz közeledve egyre több ünnepi eseményről számolunk be adásainkban, így most például a margittai és monospetri ökumenikus kórustalálkozókról. Ezek mellett összeállítást láthatnak kiállítás megnyitóról, illetve több sporteseményről is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

E heti adásunkban két magazinműsorral jelentkezünk, amelyekben egyrészt a Székelyhídon zajlott Érmelléki adventi fonóról tudósítunk, másrészt az Érmellék natúr erős embereit mutatjuk be Önöknek egy kicsit közelebbről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér TV Nézők!
E heti adásunkban két érdekes nyíradonyi eseményről is hírt adunk a kapott meghívásoknak hála, az Érmelléken belül pedig Székelyhíd és falvai történéseiről tájékoztatunk. Aki pedig lemaradt a Partiumi Zenésztalálkozóról, rövid összeállításunkban megnézheti milyen is volt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink, színes tartalommal készültünk Önöknek 280. adásunkban. Környezetvédelmi témájú, kulturális és pedagógiai híreink mellett ajánljuk figyelmükbe magazinműsorainkat is, amelyek a katolikus egyházmegyei kórustalálkozóról és Ady emlékünnepségről számolnak be.

Megnézem Hozzászólok