^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Ér tv Nézők

305. adásunkat figyelve több, az Érmelléken jelentős eseményről láthatnak beszámolót, így például az érmihályfalvi Nyíló Akác Fesztiválról, vagy a kézilabdásokat pályára hívó Ér Kupáról. Emellett jelen voltunk az ottományi kúria újabb felújított részének átadásánál, elmeséljük mit láthatnak a hatodik Székelyhídi Városnapokon, és a város Törekvés Sportklubjának megyei 1. osztály beli meccseiről is mutatunk ezt-azt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban Ötszemközt magazinműsorunkban érkörtvélyes polgármesterét és mindennapjait ismerhetik meg egy rövid beszélgetést nézve és hallgatva. De mindez előtt híradónkat láthatják, amelyben mezőgazdaságról, néptáncról, könyvekről és sportról is szó esik.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér tv 303. adását látják, benne fesztiváli hírekkel, megyei labdarúgó beszámolóval, és az Ötszemközt magazinnal, amelyben Szalárd életéről mesél a község polgármestere.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!

Első májusi, összesen 302. adásunkban közösség megmozgató eseményekről tájékoztatjuk Önöket, mint például a Diószegen zajlott vándormozi vetítés, a paptamási néptánccsoport születésnapja, de a mezőgazdászok közösségét is érintjük híreinkkel.

Magazinműsorunkban a Romániai Magyar Gazdák Egyesületével ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nezők! 301. adásunkban Értéka magazinnal jelentkezünk. Emellett rövidhíreinkből pedagógiai képzésről, EP választási egyeztetésről, és sportról is hírt adunk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Újabb szép kerek számhoz érkeztünk adásaink sorát tekintve! Ennek alkalmából mutatjuk be Önöknek csoportbemutató kisfilmünket!

Emellett számos tavaszi tevékenységről adunk írt, voltunk horgászni, motorozni, de húsvéti dekorációkészítésen is részt vettünk. A többi ráadás, csak úgy mint Ötszemközt magazinunk Paptamási község polgármesterével.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 299. adásában több színházi hírrel is találkozhatnak. Láthatják a Háromszék Együttes erdélyi turnéjának margittai állomásán előadott műsor összefoglalóját, illetve Értéka magazinműsorunkban a nagyváradi Szigligeti Színház HolnapUtán Fesztiváljáról készült beszélgetést is. Emmellett kis sporttal és iskola eseménnyel is szolgálunk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

Április hónap első adásában Székelyhíd és a környező települések híreivel várjuk önöket, így beszámolhatunk az Alsótótfalun tartott grandiózus facsemete ültetésről, illetve ellátogattunk Nagyváradra is, a Partiumi Keresztény Egyetemen tartott nyílt napra. Ötszemközt magazinműsorunkban pedig Érszőllős polgármesterével, Beke Lászlóval beszélgettünk.

Megnézem Hozzászólok