^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! Az Érmelléken már megszokott őszi kulturális eseményekre hívjuk Önöket e heti műsorunkkal, ugyanis szüretimulatságokon voltunk Bihardiószegen és Monospetriben, kórusok találkozóján jártunk Margittán, illetve ezek mellett a Szentjobbon felavatott királyi szobrot és a köbölkúti falunapot is rögzítettük Önöknek. Fogadják szeretettel!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 269. adásunkban Székelyhíd és falvai tanévnyitóiról láthatnak rövid öszefoglalót, de emellett távolabbi településekre is ellátogattunk stábunkkal, így műsorainkkal betekintést nyerhetnek a szentjobbi zarándoklat történéseibe és az érszőllősi falunap programjába is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 268. adásunkban főként vidéken tett látogatásainkra kalauzoljuk Önöket,, Micskétől Szalárdig velünk tarthatnak számos eseményre. Egyházi és sporthírekkel sem fukarkodunk, illetve ott voltunk Székelyhíd talán utolsó nyári táborában is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Friss adásunkban híreink után Itthon otthon magazinunkban a III. Érmelléki népművészeti tábor- ról számolunk be, majd egy zenés összeállítást láthatnak az elkezdődött margittai Szabadság Feszt-ről.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Ezen adásunkban a tájékoztatjuk Önöket a szentjobbi Szent István napi ünnepségről, az ottományi falunapokból kapnak ízelítőt, de ott voltunk a debreceni virágkarnevál virágkocsijainak Diószegre érkezésekor is. A székelyhídi Törekvés SK drukkerei is füleljenek, az edzővel beszélgettünk. Kilátó magazinunkban pedig megtekinthetik, hogyan gurult haza Érbogyoszló adakozólelkű biciklistája.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Friss adásunkban híreink után Kilátó rovatunkban Paptamásiba és Érkörtvélyesre invitáljuk Önöket.

Megnézem Hozzászólok
Kedves Nézőink! 264. adásunkban a 22. Szalacsi Napok hangulatából kapnak ízelítőt, Monospetri hőseinek emlékünnepére invitáljuk Önöket, sőt, Rómáig kalauzoljuk Önöket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Friss adásunkban híreink után Itthon-Otthon rovatunkban Csokalyra és a Phoenix Sportklub edzőtáborába hívjuk Önöket.

Megnézem Hozzászólok