^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 330. adása főként nagyváradi történésekkel jelentkezik ez alkalommal, ám emellett sport, jótékonyság, és a honfoglaláskori hagyományokról szóló beszélgetés folytatása is megtalálható ugyanitt.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
A heti adásunkban A szalacsi Libafesztiválról, a nagyváradi képregénytalálkozóról, és a székelyhídi lomtalanítási akcióról láthatnak tudósítást. Rövid sporthíreinknek a Töri rajongók ezen a héten nem fognak Örvendeni. Magazinműsorunk ezúttal egy Értéka kiadással jelentkezik, amelyben a honfoglaláskori ősmagyar hagyományokról esik szó.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér tv 328. adásában számos tudósítást láthatnak. Egyrészt több Székelyhídhoz kapcsolódó eseményről számolunk be, mint a gólyabál, korrupcióellenes kampány, és a Kágyán történt borászati képzés. Másrészt összeállítást találnak a szentjobbi jubiláló házasok ünnepléséről, az érmihályfalvi ’56-os emgemlékezésről, és a Romániai Vállalkozásokért Egyesület projektzáró eseményéről is.
Településbemutató kisfilmjeink sorozatában a köv. bemutatott község Paptamási.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézôink! E heti adásunkban fôként Székelyhídról láthatnak összeállításokat, hiszen Érmelléki Ôsz, önkéntes megmozdulás és baptista zenenap is volt. Emellett Hegyközszentimrén jártunk festménytárlaton, majd Margittára látogattunk egy kalandparkba, de a 17. alkalommal megrendezett Csillagocska Gyermek- és Ifjúsági Néptánctalálkozón is jelen voltunk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

E heti adásunkban megtekinthetik, hogyan zajlott a Szépkorúak találkozója Paptamásiban. Továbbá Gavrucza Tibor székelyhídi retrospektív kiállítás-megnyitójáról is hírt adunk, illetve szintén Székelyhíd kapcsán egy iskolai Erasmus+ program részleteit is megismerhetik. Fontos székelyhídi közleményt is láthatnak a kedves nézők, hiszen egy határozat alapján eltörölhetőek a helyi adók késedelmi kamatai.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 325. adásában több történelmi vonatkozású látnivalóval találkozhatnak, így például október hatodikai megemlékezésekről szóló tudósításokkal, vagy a Nagyvárad Krónikája c. könyv szerzőjével készült magazinműsorunkkal. A sportkedvelők is kapnak hírmorzsákat.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők!
Munkatársaink a 324. adásban a sporthírek mellett színesebbnél színesebb őszi összeállításokkal készültek Önöknek. Betekinthetnek több nagyváradi történésbe: voltunk erdei zenei fesztiválon, belopakodtunk a színház felújítás alatt álló kulisszái mögé, és bábszínházban is voltunk.
Az Érmelléken eközben szüreti fesztiválok zajlottak, Szalacson és Szentjobbon is, míg Érmihályfalva megszervezte újabb Dióverő nagyvásárát.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
E heti adásunkban megtekinthetik, hogyan zajlott a szüreti bál paptamásiban, továbbá beszámolunk a Nagyváradon VII.-ik alkalommal megrendezett Holnapfesztről is. Sajnos még mindig fellelhetőek gócpontjai megyénkben is a sertéspestisnek, ennek kapcsán szintén tájékoztatjuk önöket. Kilátó rovatunkban Irinyi János feltaláló életútjának fontosabb állomásait barangolhatják be egy lelkes kerékpáros társaság szemszögéből.

Megnézem Hozzászólok