^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 313. adásában több Szalárd községhez köthető műsorral is szolgálunk. Ezek egyike a magát szalárdinak valló Oláh Katalinnal történt beszélgetés arról, hogyan indult és ma hol tart az általa alapított és vezetett Tini Dance Center tánciskola? Emellett nyári táborról és családi napokról szóló beszámolókat láthatnak.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Az Ér tv 312. adásában az Értéka magazin fotelében ez alkalommal Kocsis Gyulát, az érmelléki kötődéssel is rendelkező színészt szólaltattuk meg.
Emellett híradónkban nagykágyai duális képzésről, hegyközszentmiklósi bibliatáborról és a székelyhídi érettségi eredményekről is tájékoztatjuk Önöket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv Nézők! 311. adásunk magazinműsoraiban határon innen és túl megvalósult tervekről láthatnak beszélgetést és összefoglalót, ugyanis a Székelyhídi Levendulafarmon, és a nyíradonyi Ligetalja Fesztiválon is jártunk. Emellett a székelyhídi Gyermek Jézus Búcsúról és a katolikus hittan táborról tudósítunk Önöknek.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér tv e heti adásában megnyitjuk a nyári tábori szezont, elsőként a hagyközszentmiklósi zenetáborról tájékoztatva Önöket. Emellett számos kulturális eseény jelen voltunk ismét: könyvbemutató, néptánctalálkozó és díszpolgár avatás is került a 310. adásba, emellett pedig magazinműsorunkban visszatértünk egy korábbi helyszínre, Barta Anett sajtműhelyébe.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézők! E heti adásunkban főkétn Székelyhídon történt eseménykről tájékoztatjuk Önöket, mint például a városnapok, a testvértelepülés találkozó, és a szemétgyűjtéssel kapcsoaltos változások. Emellett Érbogyoszlóba is ellátogattunk, könyvátadóra voltunk hivatalosak.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink figyelmébe ajánljuk 308. adásunkból az ér Hangja Egyesület EVS önkéntese által készített Kaledoszkóp 2. epizódját, amely rögtön az érmellékről készült kisfilm után következik. Emellett híreinkben főként a népi kultúrával és örökséggel foglalkozó események beszámolóit láthatják.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!

Az Ér Tv 307. adásában beszámolunk az elmúlt hét jelentősebb székelyhídi eseményeiről, így összefoglalót láthatnak a Petőfi Sándor Líceum végzős diákjainak ballagásáról, valamint az Őszirózsa népdaléneklési vetélkedőről is. Ellátogattunk Bihardiószegre is, ahol Bakator Bor- és Gasztrofesztivált rendeztek, illetve ünnepélyes ceremónián felavatták az Érmellék új borlovagjait. E heti magazin műsorunkban Rácz Barna, a szalacsi általános iskola tornatanára, kézilabda edző volt meghívott vendégünk. Sport rovatunkban a megyei labdarúgó első osztály utolsó fordulójának eredményeiről tájékoztatjuk önöket.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink, a bor, a szőlő és a közösségi minőségi időt szorgalmazó eseményekről szóló beszámolók mellett 306. adásunkban Varga Csaba hegymászóval ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok