^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! 196. adásunkban rövid híreinket követően Tv fotel rovatunkban D.Mészáros Elek kollégánk beszélget Eleonora Mircescu-val, az Ecotop Alapítvány elnökével.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 195. adásunkban rövid híreink után Itthon-otthon magazinműsorunkban összeállítást láthatnak a nagykágyai 1.sz. Technikai Líceum maturanduszáról és a Székelyhídon megrendezett Nemzetközi Roma Napról. D. Mészáros Elek kollegánk a helyi egyházi előljárókkal beszélget a feltámadás ünnepe alkalmából, majd az 1.b osztállyal tojást festünk. Végül Kilátó rovatunkban beszámolunk az ottományi Tavaszi bálról.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 194. adásunkban rövid híreinket követően Itthon-otthon magazinműsorunkban összefoglalót láthatnak a székelyhídi maturanduszról. Kilátó rovatunkban megtekinthetik az Érkeserűben zajlott Számadó Ernő szavalóversenyről, a paptamási új református lelkész beiktatásáról és a tóti népdalvetélkedőről készült összeállításainkat.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 193. adásunkban rövid híreinket követően Itthon-otthon magazinműsorunkban összefoglalót láthatnak az elmúlt hétvégén Székelyhídon zajlott Krutty tanulmányi versenyről, valamint a nagykágyai 1-es számú Technológiai Líceumban tartott nyílt napról. TV Fotel vendégünk Szabó Ödön, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 192. adásunkban rövid híreinket követően Itthon-otthon magazinműsorunkban összefoglalót láthatnak a Szatmár-Ferencváros Együttműködés projekt keretén belül Székelyhídon zajlott kézilabda edző képzésről. Kilátó rovatunkban a micskei, valamint az érkörtvélyesi 1848-49- es szabadságharc és forradalomra való megemlékezésekről, továbbá az új éradonyi református lelkésszel való beszélgetésünkről tekinthetnek meg bővebb összefoglalókat.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 191. adásunkban az 1848-49- es forradalom és szabadságharc érmelléki megemlékezései kapnak hangsúlyt. Rövid híreinket követően Itthon-otthon magazinműsorunkban a székelyhídi, csokalyi és hegyközszentmiklósi ünnepségekről tekinthetik meg összefoglalóinkat. Kilátó rovatunkban Monospetribe, Diószegre, Albisra és Értarcsára látogathatnak el velünk.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 190. adásunkban rövid híreink és programajánlónk után Itthon otthon magazinműsorunkban a Hegyközszentmiklóson zajlott sajtkészítő kurzusról, és a Nagykágyán tartott imahétről tekinthetik meg beszámolóinkat. TV Fotel vendégünk ezúttal Bíró Árpád Levente, a nagyváradi Szigliget Színház kommunikációs felelőse.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! 189. adásunkban rövid híreink után Itthon-otthon című magazinműsorunkban a XXIII. Érmelléki Borversenyről készült összeállításunkat tekinthetik meg. Ezt követően Kilátó rovatunkban a szalacsi és margittai farsangi bálra valamint az V. Partiumi Zenésztalálkozóra látogathatnak el velünk.

Megnézem Hozzászólok