^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Ér TV Nézők! 295. adásunkkal már bele is futottunk az 1848-’49-es forradalmi megemlékezések sorába, így a margittai ünnepségről láthatják összeállításunkat, de ugyancsak a nemzeti ünnep előszele volt a szalárdi Petőfi szavalóverseny is, amelyet szintén megmutatunk röviden. Értéka magazinunk is a témába vág, hiszen a eszélgetésből kiderül, a székelyhídi férfikórus kedvenc dalai a hazafias dalok. Emellett más is kiderül ám róluk, érdemes megnézni.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
A heti adásunkban az idei év első Ötszemközt magazinját tekinthetik meg, amelyet Érbogyoszló polgárnestrével készítettünk. Emellett számos rövidhírrel szolgálunk, közérdekű és a kulturális jelleggel egyaránt, Nagyváradtól Székelyhídig.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Legelső márciusi adásunkban a kultúra oltárán áldozunk ismét. Nemzeti vívó olimpikonunk könyvbemutatóján jártunk, borversenyen, és spanyol kulturális esten is, de megmutatjuk azt is, milyen jótékonyságból hosszú kilométereket futni, egy nemes cél érdekében.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti műsorunkban nagyváradi, székelyhídi és margittai hírekkel érkeztünk a péntekhez. Vigyázat! Telített kulturális tartalom! 😉

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Túl a 290-en 🙂 újabb adásunkban a székelyhídi Phoenix sportklub tavaszi terveiről hallhatnak egyenesen a sensei-től, majd a sportoknál maradva, a mini bajnokok ligája lezárását tekinthetik meg. Adásunk végén Jon Baldwin Quinatnilla kisfilmjét mutatjuk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
E heti, 290. adásunkban közérdekű rövid híreink mellett Szentjobbra kalauzoljuk Önöket, másrészt Értéka magazinunkban a székelyhídi Gyermek Jézus Otthon vezetőjével ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér tv 289. adásában egyaránt szolgálunk székelyhídi és környékbeli hírekkel is. Ez utóbbin belül megmutatjuk milyen volt a Magyar Kultúráért-díjak átadása Nagyváradon, vagy hogy mire is készül Érbogyoszló testvérvárosával, a magyarországi Fülöppel karöltve.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézők!
A magyar kultúra napját számos formában ünneplik magyarok szerte a világban. Kis érmellékünkön sincs ez másként, ebben az adásban Margitta és Székelyhíd ünnepléséről láthatnak összefoglalót. Emellett megmutatjuk azt is, kik nyertek Pódium-díjat a közösség é a kultúra ápolásába fektetett munkájukért ebben az évben.

Megnézem Hozzászólok