^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a 16. alaklommal megszervezett Petőfi Sándor Szavalóversenyről, a „Pálinka Hungarikum határon innen és túl” nevet viselő pálinkaképzésről és a középiskolás fiataloknak Nagykágyán tartott médiaképzésről. Ötszemközt magazinműsorunkban Tasnádi-Sáhy Noémivel készült beszélgetésünket láthatják. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a március 15-i megemlékezésekről, a köbölkúti nőnapi bálról és a Partiumi Keresztény Egyetem nyílt napjáról. Adásunk második részében a Partiumi Keresztény Egyetem képzőművészet- grafika szakos diákjainak újabb mozgóképes alkotását tekinthetik meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a nagyszalontai Arany-napokról és az Érmelléki Borászati Központban szervezett első tanfolyamról. Borstúdió magazinműsorunk e heti vendége Szallós László, szentjobbi borász volt. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a Blisseva Partium Spirit Award nemzetközi pálinka- és párlatversenyről, a Nagyszalontai Túzok Turisztikai Látogatóközpontról, a kommunizmus áldozatainak nagyváradi emléknapjáról és az Érmelléki Borászati központ megnyitó ünnepségéről. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Magyarok kenyere- 15 millió búzaszem elnevezésű jótékonysági kezdeményezésről, Ipolyi Arnold, Nagyvárad püspökéről tartott megemlékezésről és a nagyváradi Filharmónia épületének visszaszolgáltatásáról. Írók és szerelmek magazinműsorunkban az Ady Endréről készült beszélgetésünk utolsó részét láthatják. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban tudósitást láthatnak a Napsugár és a Szivárvány gyermekirodalmi lapok illusztrátorainak munkáiból létrejött kiállításról, a Csillagocska Alapítvány által szervezett hagyományos farsangi ünnepségről és az Érmelléki Népfőiskolai Egyesület által szervezett szakmai napról. Ötszemközt magazinműsorunk vendége ez alkalommal Molnár Levente operaénekes volt. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a magyar kormány szórványban missziót teljesítő lelkipásztorait segítő programjáról, a Partiumi Vitézek Báljáról és az első jeges vízi úszó Európa bajnokságról. Borstúdió magazinműsorunk vendége Féth Imre biharpüspöki borász volt. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban beszámolunk a Házhoz megy a Zenede Oktatási Centrum erdélyi turnéjáról és a székelyhídi Magyar Kultúra Napi Jótékonysági bálról. Írók és szerelmek című magazinműsorunkban az Ady Endréről készült beszélgetésünk harmadik részét tekinthetik meg. Tartsanak velünk!

Megnézem Hozzászólok