^ Vissza Fel

Székelyhíd és az Érmellék magyar televíziója

Kedves Nézőink!
Túl a 290-en 🙂 újabb adásunkban a székelyhídi Phoenix sportklub tavaszi terveiről hallhatnak egyenesen a sensei-től, majd a sportoknál maradva, a mini bajnokok ligája lezárását tekinthetik meg. Adásunk végén Jon Baldwin Quinatnilla kisfilmjét mutatjuk be.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
E heti, 290. adásunkban közérdekű rövid híreink mellett Szentjobbra kalauzoljuk Önöket, másrészt Értéka magazinunkban a székelyhídi Gyermek Jézus Otthon vezetőjével ismerkedhetnek meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! Az Ér tv 289. adásában egyaránt szolgálunk székelyhídi és környékbeli hírekkel is. Ez utóbbin belül megmutatjuk milyen volt a Magyar Kultúráért-díjak átadása Nagyváradon, vagy hogy mire is készül Érbogyoszló testvérvárosával, a magyarországi Fülöppel karöltve.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Ér tv nézők!
A magyar kultúra napját számos formában ünneplik magyarok szerte a világban. Kis érmellékünkön sincs ez másként, ebben az adásban Margitta és Székelyhíd ünnepléséről láthatnak összefoglalót. Emellett megmutatjuk azt is, kik nyertek Pódium-díjat a közösség é a kultúra ápolásába fektetett munkájukért ebben az évben.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink! E heti adásunkban közérdekű híreink után a tavalyi év legnézettebb magazinműsorát ismételjük meg.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nézőink!
Második újévi adásunkban jó hírekkel szolgálunk Székelyhídról, hisz több fejlesztési terv is beérett. De a sport és a magazinműsorok kedvelői se csüggedjenek.

Megnézem Hozzászólok

BÚÉK kedves Nézőink!

Nehezen tudjuk elengedni a meghitt ünnepi időszakot, az eközben szerzett kellemes élményeket, ez idei első műsorunkon is érezhető lesz.

De a jövőbe tekintünk! Műsorunkból megismerhetik az érszőllősi DicsÉr Band munkájának egy szeletét, illetve a székelyhídi vívóedzőt, Rupárcsics Csillát is.

Megnézem Hozzászólok

Kedves Nőzőink!

Az ünnepek között sem szünetel az Ér tv adásainak háttérmunkája.
A 2018-as év utolsó adásában többek között a székelyhídi karácsonyi vásárról láthatnak beszámolót, akik lemaradtak az eseményeksorozatról. Emellett a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósága kérésére elkészült híranyagot is bemutatjuk, majd Értéka rovatunkban a Búzavirág Népdalkört ismerhetik meg a nézők.

Megnézem Hozzászólok